Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

Nu există nici un virus care sare 1,8 m sau 3,6 m. Acum ei spun că sare 4 m. Este o dezinformare crasă. Îmi pare rău că m-ai provocat acum, dar mass-media oficială, atunci când Directorul General a ieșit și a spus că de fapt, modelul lui Gates, modelul OMS, nu vor mai fi utilizate și că vor utiliza datele statistice reale.

Dr. Rashid Buttar face afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”, spune medicul american invitat într-o emisiune televizată.

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Vezi articolul în care medicul vorbește despre complotul unor minți bolnave:

1. Despre Covid 19, adevăr sau conspirație cu Dr. Rashid Buttar

Mass media oficială nu a dat nici un răspuns. Tot ce au spus a fost că se pare că va trebui să așteptăm până în 2022, înainte ca oamenii să se poată aduna împreună. Asta este tot ce a spus ABC. Si Fox News, New York Post a spus că se pare că cei 1,8 m de distanțare socială nu vor fi suficienți. Trebuie să crească la 4 m. Nu există virus sau bacterie care să sară 4m. Pur și simplu sfidează fiecare aspect logic al științei și medicinei.
Ceea ce mă enervează la culme, este că sunt mii, zeci de mii de medici și oameni de știință care știu că acest lucru este o escrocherie, dar ei nu spun nimic. Fie sunt speriați de ostracizarea socială, pentru că vor fi declarați mincinoși sau sunt speriați de rușinea socială. Sau le este frică că-și vor pierde dreptul de liberă practică? În numele lui Dumnezeu, este vorba de schimbarea planetei.
Fiecare om de știință, fiecare medic care știe că aceasta este o fațadă, trebuie să deschidă gura și să vorbească. Fiecare element al științei a fost literalmente luat, aruncat în vasul de WC și apoi s-a tras apa. E ca și cum toată lumea ignoră aceste lucruri. Elementul fundamental al modului în care funcționează sistemul uman este ignorat. Fiziologia este pur și simplu aruncată la coșul de gunoi. Fiecare aspect al virologiei și al bolilor infecțioase este ignorat.
Postultele lui Koch au fost ignorate. Fiecare dintre ele. Avem rezultate fals pozitive provenind de la testări despre care știm că nu sunt adecvate. Apoi testele pe care ei le fac, RT-PCR, testele de reacție de polimerizare în lanț în timp real au fost deja dovedite. De fapt tipul care l-a dezvoltat în anii 80, Kary Mullis a spus că nu poți folosi această testare în scopuri de diagnosticare. Trebuie să-l folosiți doar unde are o secvență genomică care a fost deja identificată. Nu poți sa-l folosești pentru diagnosticare, dar ei totuși îl folosesc. Și când acestea nu sunt suficiente pentru a justifica numărul de decese pentru care ei au creat această pandemie i-au pus pe medici și pe asistentele medicale să se întoarcă și să schimbe certificatele de deces să spună Covid 19 este prima cauză de deces.


Ca și cum treaba asta nu ar fi suficientă, acum sunt trimise mandate în fiecare stat, fiecarui medic, din fiecare asociație medicală statală spunând că nu este necesară testarea. Am primit și eu o astfel de scrisoare, dacă au simptome să îi trimitem acasă și apoi avem obligația de a trece drept cauză a decesului COVID 19.
Mass media difuzează imagini din spitale, de la o țară la alta, folosind aceleași imagini, aceeași persoană care moare de mai multe ori folosind manechine ca să arate faptul că oamenii mor și totuși nici măcar nu pot arăta ambulanțele, pentru că ele nu fac nimic. Ele stau de pomană. Oamenii joacă șah, joacă jocuri de cărți pentru că nu fac nimic.
Asistentele medicale sunt concediate chiar acum, pentru că nu este nevoie de ele. Dar ei împing agenda asta a fricii. Frică! Frică! Discursul alarmist în sine va crește nivelul de secreție al adrenalinei, va provoca mai mult stress, mai multe tulburări emoționale.

În 2020, un videoclip al dr. Buttar care susține că cercetarea Dr. Anthony Fauci a ajutat la crearea COVID-19 a primit milioane de vizualizări pe YouTube. În videoclip, Dr. Buttar susține că, în 2014, după ce s-a interzis dezvoltarea SUA a tulpinilor periculoase de Coronavirus, SUA, Dr. Anthony Fauci, apoi șeful NIAID, a transferat o finanțare de 3,7 milioane de dolari.

Surse: Bit Chute,, Dr. Rashid Buttar deckt Gates, Fauci und die gefälschten Pandemiezahlen auf – NEUFASSUNG, Nasul TV Canada, https://www.askdrbuttar.com/

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial

Europa fierbe:

Proteste sâmbătă în Germania:“Libertatea nu e totul, dar totul fara libertate e nimic”

Suedia, 26 apilie, 2020:

Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche


Florin Călinescu: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO

LIBERTATE!


Prof. dr Vasile Astărăstoae – De ce OMS nu a solicitat autopsia la cei morți de COVID

Distribuie acest articol Oficial Media
Share