Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”

Cunoscutul medic, Răzvan Constantinescu, se întreabă de ce medicii români nu spun nimic despre faptul că spitalele sunt goale, în așteptarea victimelor pandemiei și în acest timp pacienții cu alte probleme sunt ignorați.

Postările sale sunt dintre cele mai vizualizate. Iată două dintre acestea:

„Te duci dimineață la serviciu și vezi că, în loc de 150 de pacienți, cum erau de obicei, în clinică sunt 14. Sunt mai mulți doctori decât pacienți. Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali, alții privesc pe fereastră, spre pustietatea însorită de afară. Pe culoarele spitalului și prin saloane bate vântul, la fel ca prin conștiințele noastre.

Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Știi că iei salariu absolut degeaba, iar mulți dintre foștii tăi pacienți tocmai au fost dați afară din serviciu. Alții te sună plângând că le este rău. Le spui că nu-i poți vedea decât dacă vin cu sirena ambulanței și nici atunci nu este sigur.
Vezi toate astea și totuși nu te duci peste Gâdea, în platou, să-i dai cu manipularea în cap?
Ai rostit cândva un jurământ? Ce mai trebuie să se întâmple ca să îl respecți?”, a scris dr. Răzvan Constantinescu.
dr. Răzvan Constantinescu
Într-o dispută cu un alt medic, dr. Răzvan Constantinescu îi argumentează acestuia de ce consideră că numărul decesor de COVID 19 este fals. Comentariul este republicat de medic pe contul său de Facebook.
”În cazul celor două exemple luate de tine în articol, cel al bolnavului cu cancer pulmonar și cel al bolnavului cu ciroză, fiind vorba de pacienți ”tarați”, cu imunitate deprimată, ei puteau fi omorâți de ORICE infecție, nu numai de cea cu SARS-COV-2. Doar că, până acum, în certificatul de deces, medicul nu trecea gripa, erizipelul sau infecția cu Klebsiella, sau o făcea cel mult la ultima rubrică (”stări morbide care au contribuit la deces, dar fără legătură cu boala sau starea morbidă care l-a provocat”).
De multe ori rămâneau neelucidate circumstanțele prin care evoluția unui pacient spitalizat cu ciroză sau BPOC se agrava brusc, conducând la comă hepatică, respectiv insuficiență respiratorie, și exitus; așa se întâmpla și cu suprainfecția cu alte coronavirusuri, dar pe care nimeni nu le testa, rămânând oculte, și cu infecțiile nosocomiale care apar în absolut toate spitalele din lume, într-un procent similar cu cel din România, de circa 7%. Sigur că medicii nu falsifică certificatele de deces, însă ei pot greși în aprecierea ponderii unor elemente patologice în evoluția infaustă, mai ales dacă sunt supuși zilnic presiunii insistente a conducerii spitalului de a menționa COVID-19 în foile de observație și în certificatele de deces – caz în care, extrem de interesant, necropsiile sunt ”nerecomandabile” (!) – ori dacă îl văd la televizor pe ministrul sănătății declarând că a ordonat ca toate decesele să fie considerate ca ”deces suspect de coronavirus”. Așa s-a ajuns ca pacienți care fuseseră testați pentru SARS-COV-2 deoarece avuseseră contact direct sau înregistraseră subfebrilități în perioada spitalizării, dar al căror rezultat nu sosise până în momentul decesului, să fie etichetați drept ”morți de coronavirus”.

#Manipulare, frică: s-au scurs informații devastatoare și în Europa! Sebastian Kurz surprins când sugerează să să se utilizeze frica- citește aici!#

Până acum câțiva ani, în mod complet stupid, aproape toate certificatele de deces erau completate la prima rubrică (a.), aceea a cauzei directe a morții, cu ”stop cardiorespirator” (!); cu alte cuvinte, pacientul murise prin deces. Așa se făcea că, dacă se raporta doar cauza directă a morții, mortalitatea în România era determinată de boli cardiovasculare în proporție de 99%. În ”Reglementările privind completarea certificatului medical constatator al decesului și codificarea buletinului statistic pentru deces” (vezi link-ul de mai jos), la punctul 28, se spune așa: ”Viroza respiratorie nu poate constitui cauză de deces, exceptând copiii mici.” Suprainfecția este picătura care a umplut paharul, corect! Dar te contrazic în privința frazei ”Boala incurabilă este astfel cauza favorizantă, iar infecția cu Covid este cauza determinantă”. Nu, este exact invers: infecția este elementul favorizant al complicației prin care boala de bază s-a agravat iremediabil. Pentru că un pacient fără ciroză sau cancer nu ar fi murit din cauza suprainfecției, după cum alte suprainfecții ar fi constituit o amenințare similară pentru pacientul cirotic.
Însă, problema nu este modul în care medicii completează certificatele de deces, să pornim de la prezumția că ele sunt completate impecabil, ci în modul în care direcțiile sanitare raportează cazurile. Este aberant ca orice deces la un pacient infectat sau doar testat în baza unei ”suspiciuni rezonabile” să fie raportat drept deces cauzat de Covid. Aici nu mai e vorba de activitatea cadrelor medicale, ci de comandamentul unor activiști sanitari la ordin.”

Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Apel diperat al unei femei cu fiica în spital: ”vor să îmi asum faptul că al meu copil va fi băgat şi operat pe protocolul de COVID”

Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I


Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">