Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

O echipă de filmare atacată la Dortmund, mii de oameni la Stuttgart, arestări la Berlin

Mii de oameni au demonstrat la Stuttgart, Munchen, Berlin și alte orașe împotriva restricțiilor impuse pentru pandemia de coronavirus. Un extremist de dreapta a atacat o echipă de presă din Dortmund.

Manifestări și demonstrații împotriva măsurilor de combatere a virusului corona au avut loc în diferite orașe germane. Mii de participanți s-au alăturat protestelor la Stuttgart, Munchen, Berlin și Frankfurt.
Doar în Stuttgart, câteva mii de oameni au ieșit în stradă. Organizatorul a înregistrat inițial 50.000 de participanți pentru demonstrația de la Cannstatter Wasen. Cu toate acestea, orașul Stuttgart a oprit acest lucru și a dat ordin să limiteze întâlnirea la 10.000 de participanți. Potrivit poliției, regulile la distanță au fost respectate mai ales aici. Protestul a fost unul pașnic.

Câteva mii de persoane au venit weekendul trecut pentru a demonstra împotriva restricției drepturilor fundamentale.
Vorbitorul principal din Stuttgart a fost controversatul youtuber Ken Jebsen, cunoscut datorita teoriilor sale conspiraționiste.

 

Demonstrații împotriva restricțiilor corona în mai multe orașe din Germania Tagesschau 20:00, 9 mai 2020, Tim Diekmann, SWR

Atac asupra echipei de filmare din Dortmund

O întâlnire la Dortmund a fost mai puțin pașnică. Orașul a interzis demonstrația împotriva restricțiilor puse pentru COVID 19 din motive de protecție împotriva infecțiilor. Cu toate acestea, potrivit poliției, au apărut până la 150 de persoane, inclusiv un grup de extremiști de dreapta. Unul dintre ei a atacat o echipă de camere WDR . Bărbatul a lovit camera foto a jurnaliștilor și a rănit ușor o persoană. Un tanar de 23 de ani a fost reținut. Potrivit poliției, el a insultat anterior un reprezentant al mass-media la adunarea interzisă în Piața Veche.

Demonstrație neanunțată la Frankfurt și Köln

La Frankfurt, peste 500 de persoane au luat parte la o demonstrație neanunțată. Potrivit poliției, distanța minimă de 1,5 metri a fost parțial depășită. Poliția a avertizat de mai multe ori, dar nu a despărțit demonstrația.
Tot în Köln, câteva sute de persoane s-au adunat neanunțate – potrivit poliției, fără a păstra distanța minimă și fără mască pe față. “Un număr mare de manifestanți au cerut în repetate rânduri participanților să-și lase fricile deoparte și să intre în magazine fără mască. Nu avem absolut nicio înțelegere pentru asta”, a declarat președintele Poliției, Uwe Jacob. Poliția a înregistrat pe platformă detaliile personale ale presupusului lider al manifestației și ale altor însoțitori. Acum este cercetat din cauza încălcării Ordonanței de protecție impotriva Covid, a Legii adunării și a Legii privind protecția infecțiilor.

Avertisment de infiltrare extremistă

Politicienii autohtoni germani sunt îngrijorați de subminarea protestelor de către extremiștii de dreapta. Ministrul de interne din Turing și actualul președinte al conferinței ministeriale de interne, Geog Maier, a avertizat împotriva tentativelor „extremiștilor de a deturna protestele”, așa cum a declarat pentru „Spiegel”. El vrea să pună subiectul pe ordinea de zi a următoarei conferințe a miniștrilor de interne.
Senatorul de interne din Berlin, Andreas Geisel, vede, de asemenea, o influență iminentă din partea extremiștilor: „Lucrul periculos este că, cu tezele lor brute, acești oameni ajung și la oameni care sunt de fapt de acord cu Legea fundamentală”,” Acestea pot fi apoi folosite pentru a răspândi teorii ale conspirației “.

Arestări la Berlin

La Berlin, poliția a arestat aproximativ 30 de persoane pentru că nu au respectat regulile de preventie fată de Covid 19. Conform informațiilor, a fost în primul rând o problemă de aflare a detaliilor personale, deoarece, în ciuda anunțului poliției, prea multe persoane se aflau în piața din fața Reichstagului sau distanța minimă nu a fost respectată. Poliția era la fața locului cu 100 de ofițeri.
Câteva sute de oameni s-au adunat și pe Alexanderplatz. Cu toate acestea, potrivit autorităților, această întâlnire nu a fost anunțată inițial. Polițiștii au cerut oamenilor să părăsească șantierul și să țină o distanță de 1,5 metri unul de celălalt, deoarece în piață erau peste 50 de oameni. Un reporter RBB a descris starea de spirit ca fiind una agresivă. După-amiază, au avut loc mai multe manifestații la Rosa-Luxemburg-Platz pe Volksbühne. Potrivit poliției, nu au fost incidente.


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții


Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape


Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie


3000 de participanți la Munchen

Aproximativ 3.000 de persoane au protestat la Marienplatz din Munchen împotriva a ceea ce considerau că sunt reglementări stricte de protecție împotriva infecțiilor în Bavaria și Germania. Manifestarea fusese înregistrată, dar numai pentru 80 de participanți, după cum a spus poliția pe Twitter. Nu mai era posibil să se mențină distanța minimă.
Poliția a încercat să folosească anunțuri la difuzor, a spus un purtător de cuvânt. În ciuda nerespectării anunțurilor, demonstrația a fost lăsată să se desfășoare din motive de proporționalitate și nu a fost dizolvată. O demonstrație separată de oameni de dreapta cu aproximativ 25 de persoane, care a avut loc în același timp, a fost dizolvată.

sursa: https://www.tagesschau.de/inland/corona-demos-103.html

Citește și:


Cât de liberi vom fi dupa 15 mai. Măsurile propuse de Guvern – DOCUMENT


Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie


„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


Declarații șocante! Teste CORONA pozitive la o capră și un fruct – video


Vineri, 15 mai, se redeschid toate parcurile. Unele au fost deja deschise. Află condițiile.


S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals”

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial

Europa fierbe:

Proteste sâmbătă în Germania:“Libertatea nu e totul, dar totul fara libertate e nimic”


Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche

Distribuie acest articol Oficial Media
Share