Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie

Ca să vorbești acum despre măști și tampoane bucale trebuie să fii imaginea fidelă a prostănacului. Se disting două rațiuni pentru care întâlnim astfel de abordări: 

  1. Posesorul ideii de ”distanțare socială” și absorbante orale este extrem de tâmpit;
  2. Este destul de prost încât să creadă că ceilalți sunt tâmpiți și-l ascultă.

În ambele situații avem de-a face cu definiția ad litteram a prostănacului. Astăzi în toate mediile se vorbește de fabrici de izmene și tampoane contra bandaliei universale. Ne sufocă știrile cu importurile de materii prime, cu avioane care descarcă tone de dezinfectanți, cu familii care lucrează de acasă, care aleargă maratoane în dormitor. Ni se pun clipuri cu mamaia care face prăjituri, copiii care se joacă pe covor și tatăl care transmite online.

masti

Dar în tot acest timp oamenii merg la muncă afară, la sapă, în construcții, la spital, la banci, la afacerile lor -care mai există-, la poliție, la alimentară, la guvern. O lege a mai-marilor prostănacilor le-a impus să poarte măști. Unde-i lege nu-i tocmeală. Sau poate este, că uite ce tocmai s-a decis că toate amenzile date sunt ilegale. Și prostia crește văzând cu ochii.

Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Încă de când nu apăruse nicio molimă se pregătiseră clipuri cu vedete -Balint sau Halep-, care te îndemnau să stai în casă. Atunci am început să râd prima dată și le-am spus prietenilor că se va decreta stare de urgență. Ei au râs în hohote de mine, că vezi Doamne nu se poate în România lui 20 20. Dar bandalia a venit și nu i-am mai găsit.

”NE VOM FACE BINE!” vedeam pe toate posturile, citeam în toate ziarele de casă ale mai-marilor prostănaci. Proști-proști dar ei fac și aplică legea, așa că noi ca niște șobolani trebuia să înghițim tacit. De ce să ne facem bine? Mulți nu s-au întrebat, ci au trecut direct la tratament cu piramidon, spirt, chestii de supt și săpun antibacterian.

”Nu aveți voie noaptea afară!” veneau și anunțau pe tv cu mișcări de trupe debarcate la Bagdad, în costume de James Bond, cu mâinile depărtate gata să tragă la nevoie. Parcă vizualizam scena cu Mr. Bean în veceu.

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2

Gospodinele strigau pe facebook că au descoperit mămici care își țin copiii de mână, bărbații neamului comentau online că au văzut ba un sportiv depășind colțul blocului, ba un câine care e defecat peste ora regulamentară, ba pe seniorul de la parter care a ajuns acasă la treisprezece zero cinci.

A mers un pic toată povestea bandaliei și va mai merge că ”este ușor de înșelat oamenii. Mai greu este să-i convingi că au fost înșelați.” Nu am spus eu asta.

Sunt în așteptarea unui nou breakingnews în care se va anunța realizarea a trei miliarde de măști împărțite pe culori aferente anumitor grupe de vârstă. Și-mi place să le văd ochii injectați când pronunță ”am învins dușmanul”. Bă proștilor care sunteți voi proști, cum ar spune un mare om de cultură.

Vom avea o viață frumoasă. Râdeți, că oricum nu vi se văd dinții!

Citește și:

„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


Mesajul unui profesor despre HAOSUL din educație: Tabletele mult promise sunt bune pentru video call!


S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Distribuie acest articol Oficial Media
Share