Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Minunatii Romaniei senzationale

dd presedinte

Dupa ce ani de zile norodul a asistat la exorcizari in direct, minunea OTV-ista, Dan Diaconescu, s-a gandit ca intre pubela studioului propriei televiziuni si fotoliul de la Cotroceni nu este nicio diferenta. A inceput lupta anti-Basescu, asa cum a facut fiecare “luptator al luminii”, caci sa fie clar pentru tot poporul: daca nu ai un Basescu, nu ai prieteni, nu ai o tinta, nu ai un adversar, nu ai imagine.

A pus bazele unui partid si a trimis oamenii setati pe sedintele de spiritism otv-ist, fara nicio updatare, direct in sedintele de consilii locale si judetene pentru crearea unei Romanii senzationale.

Astazi tara lui Mircea Eliade si Constantin Brancusi, a Simonei Halep si a lui Andrei Plesu, asista la spectacolele prezidentiabililor ca la niste episoade de filme indiene.

senzational_OTV-350x294

Realitatea.net   scrie ca jurnalistul Antena 3, Mihai Gadea, este tot mai aproape de o candidatura la alegerile prezidentiale dupa ce, duminica, la “plimbarea” organizata de Antena 3 la Palatul Cotroceni, s-au impartit liste pentru strangerea de semnaturi in acest sens. Daca, la inceputul lunii iulie, jurnalistul B1 Tv Robert Turcescu vehicula aceasta varianta, duminica au aparut si listele de strangere a semnaturilor pentru o candidatura independenta a lui Mihai Gadea, arata B1 Tv, citat de ziare.com. “Lista sustinatorilor pentru alegerea Presedintelui Romaniei din data de 2 noiembrie 2014 – Candidat independent Mihai Gadea”, scrie pe listele impartite duminica, la manifestatia de la Palatul Cotroceni, potrivit televiziunii de stiri.

mihai gadea

(foto: REALITATEA.NET)

Iata ca tot ce naste din telenovele cu vrajitoare si luptatori ai luminii, cu victime si Basisti, poate concura cu onor pentru functia de presedinte al Romaniei.

Arhimede a exclamat in timpul experimentelor cu parghii: “dati-mi un punct de sprijin si voi muta pamantul din loc!” Romania moderna si-a identificat punctul de sprijin. Daca ai un Basescu ai prieteni, ai o tinta, ai adversari, ai o lupta, ai imagine, ai valoare.

 

Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share