Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mircea Badea, despre controlul maselor, declanșarea unor experimente, forța brută și pușcăria

Felul în care acest stat a reacționat la pandemie este absolut unic pe planeta Pământ în cel mai primitiv fel în care se reacționa. Mircea Badea spune că evită să folosească sintagme care fac referire la pandemie. Hulit de unii, iubit de alții, rămâne o voce în spațiul public, una care lasă să se înțeleagă că nu este vorba despre o boală letală, ci despre experimente sociale și ”pușcărie”.

În ultima ediţie a emisiunii sale de pe Antena 3, Mircea Badea a abordat fără ocolişuri ultimele evenimente cu privire la pandemia din ţara noastră.

Mircea Badea: De fapt suntem niște primitivi

„Am fost singurul din spațiul public care am spus că nu vreau stare de urgență pentru că va da naștere la multe porcării.

Nu am spus că acest virus nu există sau că e doar o răceală. E mult mai nasoală. Cred că niște băieți apasă pe pedala profitului și nu financiar.

(…) De departe mi se pare că cea mai mare miză a exploatării virusului este controlul maselor și declanșarea unor experiențe social-sociologice pentru a vedea cum reacționează populațiile când le pui în anumite situații.

Nu există nici măcar o altă țară, în care să se întâmple ca în România, că dacă ești infectat te bagă cu forța la spital.

Nu există. Vi se va spune că nu putem controla altfel situația. Dar ceilalți cum fac? Aici populația poate nu e instruită ca în alte părți.

Singura cale, unică, care ne individualizează pe noi pe planeta Pământ ca să limitezi răspândirea coronavirusului este forța brută și pușcăria? De fapt suntem niște primitivi, cărora dacă nu le bagi pumnul în gură și nu-i bagi la pușcărie, nu avem cum să ne descurcăm? Răspuns: iată. (…)

Felul în care acest stat a reacționat la pandemie este absolut unic pe planeta Pământ în cel mai primitiv fel în care se reacționa. Inclusiv, la nivelul amenzilor”, a declarat Badea.

Citește și:

„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


Mesajul unui profesor despre HAOSUL din educație: Tabletele mult promise sunt bune pentru video call!


S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">