Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a vorbit despre al doilea val al pandemiei de coronavirus în România. Acesta a afirmat că virusul va dispărea în 90 de zile dacă 90 % din populație va purta mască, scrie bzi.ro

Alexandru Rafila

„Sper să nu fie un val estival, (…) dar transmisibilitatea lui depinde de noi. Cel mai probabil, al doilea val va fi în iarnă, nu va mai fi de aceași intensitate, va fi un val mai redus (…) Dacă 90% din populație poartă masca, virusul dispare în 90 de zile. Era bine să fi avut obligativitatea purtării măștii”, a declarat Alexandru Rafila.

Sinteză Dr. Vasile Astărăstoae

1.N-am înțeles închiderea cimitirelor, bisericilor. Dacă se poate merge la sparanghel, la mall sau în Austria să acorzi asistență cerlor bolnavi, atunci de ce respectarea strictă a regulilor de distanțare socială nu te poate lăsa să ieși de aici.

2.De la o simplă răceală s-a trecut la o apocalipsă. Este o afecțiune, o epidemie, un virus nou, toată lumea este de acord.

3.Dacă cineva face accident vascular și i se face testul, care uneori îi vine după ce a murit, cauza decesului îi este raportat COVID-19. Este absolut absurd.

4.Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? Da, nu poți să ieși din localitate unde este zonă roșie.

5.De ce nu poți să circuli noaptea? Credeți că virușii sunt păsări de noapte care pot să te atace?

6.Boala este cu puțin mai gravă decât gripa și o spun cu toată responsabilitatea pentru că vedeți, în Europa, în momentul de față, nu au ajuns la numărul mortal de gripă din sezonul 2017-2018.

7.Guvernanții n-au încredere în români, îi tratează ca pe niște proști, inculți, limitați și așa mai departe. În condițiile astea nici cetățenii n-au încredere în statul român.

8.De ce oare nu se deschid stațiunile? Pentru că oamenii după ce au stat atâta timp închiși în casă trebuie să se refacă.

9.Nu am înțeles nici acel Comitet de Comunicare Strategică. Cum ar putea ei să zică că unele știri sunt false? Să vină cu câteva argumente. Nu să facă cenzură în zilele noastre

Articolul integral aici!

Citește și:

„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


Mesajul unui profesor despre HAOSUL din educație: Tabletele mult promise sunt bune pentru video call!


S-a terminat bandalia? Alexandru Rafila spune că al doilea val va fi așa și așa, mai la iarnă


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Distribuie acest articol Oficial Media
Share