Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Pr. Ionuț Adrian Ghibanu: ”Să fim solidari cu victimele conflictului din Ucraina”

Cu deosebită îngrijorare am luat cunoștință de situația periculoasă din Ucraina unde, în urma conflictului în curs, numeroși cetățeni ai acestei țări se refugiază din
calea războiului, mai ales în țările vecine, România fiind una din destinațiile considerate a fi sigure. a transmis Pr. Ionuț Adrian Ghibanu, Președintele Societății Naționale de Cruce Roșie, Filiala Dâmbovița.

Pr. Ionuț Adrian Ghibanu
Niciodată nu trebuie să fim insensibili înaintea suferinței și a nevoilor celor de lângă noi, de aceea, ca președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie, filiala Dâmbovița, îmi manifest solidaritatea cu toți cei ce fug din Ucraina și îi invit pe generoșii și binevoitorii membri ai comunității noastre locale să se implice în această datorie umană și creștinească! Mai ales că unii dintre cei ce se refugiază din calea războiului și vin la noi sunt etnici români, care în mod firesc aleg România ca fiind cea mai apropiată opțiune de inima lor, ceea ce constituie un motiv în plus de a ne implica în ajutorarea lor.


NU RISIPIȚI AJUTOARELE!
ADUCEȚI NUMAI ALIMENTE GREU PERISABILE CARE POT FI CONSUMATE FĂRĂ PREPARARE, PRODUSE DE IGIENĂ ȘI ORICE SUMĂ DE BANI!
SĂ FIM SOLIDARI CU VICTIMELE CONFLICTULUI DIN UCRAINA!
VENIȚI ALĂTURI DE NOI, LA CRUCEA ROȘIE DÂMBOVIȚA!Îi îndemn pe toți cei ce doresc să-și manifeste solidaritatea, grija și iubirea față de aproapele să se alăture inițiativei Crucii Roșii din aceste zile, oferind numaialimente greu perisabile care pot fi consumate fără preparare, produse de igienădar și orice sumă de bani pentru a-i susține pe acești refugiați care au alergat către ospitalitatea noastră!
Cred cu tărie că dincolo de opțiunile și poziționările ideologice sau de orice alt criteriu de a aprecia realitatea fiecăruia, iubirea și grija față de aproapele trebuie întotdeauna să primeze, în pofida reproșurilor unora, din trecut, cu privire la gestionarea unor crize similare, la nevoile concrete comunitare, ori la nevoile reale ale unei astfel de situații.

Vă asigur că fiecare donație a dumneavoastră va merge în mod cert acolo unde este nevoie, fără nici o exagerare sau risipă, fără nici o discriminare și că ajutând prin Crucea Roșie, o facem, de fapt, instituționalizat și nu haotic, fiind în colaborare permanentă cu autoritățile Statului, pentru a identifica necesitățile reale.
Sunt convins că dorința dumneavoastră de a ajuta și întreg efluviu de grijă față de cei aflați în nevoie va continua în perioada următoare și față de cei din comunitatea noastră locală, astfel încât să susținem solidaritatea și iubirea de aproapele în mod concret, față de toți.
Mulțumindu-vă pentru bunăvoința, solidaritatea și iubirea față de aproapele nostru aflat în nevoi, tuturor, vă doresc numai bine, pace și sănătate!

PR. IONUȚ ADRIAN GHIBANU,
PREȘEDINTELE SOCIETĂȚII NAȚIONALE DE CRUCE ROȘIE, FILIALA DÂMBOVIȚA

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin