Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Percheziție domiciliară în Târgoviște. Un bărbat este bănuit de fals în înscrisuri sub semnătură privată și delapidare

La data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Târgoviște.

De asemenea, a fost pus în aplicare și un mandate de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul Parchetului de pe Judecătoria Târgoviște, pentru audieri.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și delapidare.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, în perioada februarie 2018 – ianuarie 2020, un bărbat, de 37 de ani, în calitate de angajat al unei societăți comerciale, ar fi întocmit în fals, un număr de 399 de facturi și și-ar fi însușit pe nedrept sume de bani și produse din tutun.

Prejudiciul cauzat este de peste 199.900 de lei.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Depistat la volan, deși consumase alcool

La data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au oprit, pentru control, pe raza localității Văleni, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Văleni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost supus testării cu etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share