Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Peste 80.000 de pacienți și-au rezolvat problemele hipoacuzice prin protezare auditivă în peste 17 ani de existență Clarfon

Un studiu suedez demonstrează că oamenii care poartă aparate auditive pe ambele urechi au raportat o satisfacție mai mare a auzului față de pacienții hipoacuzici care poartă aparat pe o singură ureche. Studiul mai arată că oamenii cu proteze auditive s-au declarat mai mulțumiți de auzul lor.

Să auzi mai natural, mai bine și mai intens. Calitatea vieții merită îmbunătățită și cu ajutorul aparatelor auditive. Auzul este un element important în viețile noastre și nu trebuie deloc neglijat.

„Rezolvăm problemele de auz prin protezarea auditivă, facem lucrurile cu multă pasiune pentru oamenii din jur. Suntem o speranță și o bucurie pentru cei care apelează la experiența de peste 17 ani, expertiza audioproteziștilor Clarfon dar și a tehnologiilor puse la dispoziție pentru a evidenția soluțiile de protezare bilaterală”, declară Claudia Piturlea, Audioprotezist, Clarfon.

Avantajele protezării bilaterale

În mod natural, omul funcționează cu două urechi, pentru că au rol în pereche, astfel ai direcționalitate, conștientizezi de unde vine sunetul.

Protezarea auditivă este eficientă la ambele urechi. Dacă faci un experiment și astupi o ureche, vei observa că nu știi de unde vine sunetul, vei resimți o scădere a percepției sonore. O abordare corectă și utilă pentru auzul tău este să porți aparat pe ambele urechi, având în vedere că ambele suferă de hipoacuzie.

Aparatele auditive îmbunătățesc viața pacienților având un aspect pozitiv în multe privințe.

Cu două aparate auditive în protezarea bilaterală :

  • Vei auzi mai clar;
  • Vei cunoaște de unde vine sunetul;
  • Vei auzi fără zgomot și de la o distanță mai mare;
  • Îți vei trata ambele urechi de degenerescenţă auditivă, pentru că aparatul auditiv Clarfon funcționează ca și tratament în acest sens.

Te așteptăm în cele 55 de cabinete auditive Clarfon din țară să faci o probă gratuită cu două aparate, le porți acasă, le porți pe stradă timp de 1 săptămână.

Ai probleme cu auzul? Soluții adaptate la perioada de criza Covid 19  

Ce este hipoacuzia și ce tratament să urmezi

Screening auditiv gratuit pentru tine și familia ta

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">