Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fiecare pacient hipoacuzic din România care poartă aparat auditiv primește olive gratuit

Porți aparat auditiv ? Oamenii au probleme diferite, dar îi apropie sprijinul reciproc și înțelegerea. Protezarea auditivă are un rol benefic și contează enorm pentru o persoană hipoacuzică.

„De 17 ani ne pasionează protezarea auditivă și suntem alături de tine, suntem o echipă împreună. Clarfon are experiența necesară și înțelege nevoile persoanelor hipoacuzice, le oferă sprijin, inclusiv prin acțiuni sociale, din pasiune și dragoste pentru oameni și pentru că așa este normal și bine. Suntem singura companie care demarează această campanie socială, din dorința de a fi alături de nevoile pacientului hipoacuzic care ar trebui să facă alegeri îndreptate către auzul său”, declară Claudia Piturlea, Audioprotezist, Clarfon.

Clarfon demarează această campanie socială pentru refacerea olivelor la pacientul protezat cu orice aparat auditiv.

Ce este oliva și cum ajută pacientul hipoacuzic

Clarfon confecționează gratuit piesa de ureche a aparatului pentru orice purtător de aparat auditiv. Indiferent ce fel de aparat auditiv porți, ce marcă este și când l-ai achiziționat, vino la Clarfon în luna iulie și primești ‘oliva’ în mod gratuit.

Oliva este o piesă de ureche care se schimbă de la 6 luni la 1 an și se personalizează după conductul auditiv, printr-un mulaj. Rolul olivei este important, fixează aparatul auditiv și îl personalizează pe ureche, are rol acustic iar purtarea pe termen lung afectează buna funcționare a ei, forma și igiena urechii.

Aceste tehnologii moderne îmbunătățesc considerabil calitatea vieții atât din punct de vedere emoțional cât și social. Cu ajutorul aparatelor auditive și a testărilor gratuite în centrele de protezare, încă de la vârste fragede, abilitățile de comunicare se pot dezvolta într-un mod corect.

Într-un cabinet de protezare auditivă Clarfon, pacientul își rezolvă problema de auz pe loc, fără alte drumuri istovitoare: se testează auditiv, se consiliază și orientează protetic profesionist și eficient.

Peste 80.000 de pacienți și-au rezolvat problemele hipoacuzice prin protezare auditivă în peste 17 ani de existență Clarfon

Ai probleme cu auzul? Soluții adaptate la perioada de criza Covid 19  

Ce este hipoacuzia și ce tratament să urmezi

Screening auditiv gratuit pentru tine și familia ta

Distribuie acest articol Oficial Media
Share