Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PMP regretă poziția Parlamentului European față de libertatea religioasă

Lupta reziștilor USR+ se dă pentru a îngenunchia biserica. Devine din ce în ce mai clar și experimentul ”Stanford” al pandemiei. Ridicarea libertăților. ”Proiectul  a fost respins de socialiști și de neocomuniștii din grupul Renew Europe. Poziția adoptată de Parlamentul  European reprezintă o palmă pe obrazul Convenției Europene a  Drepturilor Omului, pentru care au luptat, secole, de-a rândul , înaintașii noștri.”, declară PMP într-un comunicat de presă.

LIBERTATEA RELIGIOASA

Proiectul  a fost respins de socialiști și de neocomuniștii din grupul Renew Europe

PMP își exprimă dezamăgirea față de blocarea de către Parlamentul European a declarării Zilei internaționale de libertate religioasă. Inițiativa acestei zile oficiale a venit din partea Intergrupului pentru libertatea religiei, credinței și toleranței religioase și susținută de grupul conservatorilor și reformiștilor, dar și de PPE.

Proiectul  a fost respins de socialiști și de neocomuniștii din grupul Renew Europe. Poziția adoptată de Parlamentul  European reprezintă o palmă pe obrazul Convenției Europene a  Drepturilor Omului, pentru care au luptat, secole, de-a rândul , înaintașii noștri.

Decizia Parlamentului European este o mare jignire adusă popoarelor din estul Europei, care au trăit în comunism  vexațiunile libertății  de credință, care au fost martorele dărâmării bisericilor, a aruncării în temnițele comuniste a celor plini de evlavie și milostenie.

Lupta reziștilor USR+ se dă pentru a îngenunchia biserica

Refuzul  Zilei europene a libertății religioase ne poate arunca, din nou, în evul  întunecat al negării dreptului la rugăciune și poate duce la recrudescența mișcărilor neo-marxiste care propovăduiesc  eliminarea credinței din viața omului.

PMP consideră că Parlamentul European nu are dreptul de a pune piedici în declararea unei zile oficiale de manifestarea  diversității culturale, în expunerea  unor valori care au dăinuit de secole și care au dat sens vieții umanității.

Libertatea religioasă a fost o permanentă bătălie pentru  exprimarea  propriei credințe în Dumnezeu, ca o formă de manifestare a  gândirii și asumare a unor principii care  ghidează  acțiunile și comportamentul omenesc.

Departamentul de comunicare al PMP

Citește și:

  1. Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

  2. Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2

  3. Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

  4. Dacii nu se temeau de moarte, de aceea nu a reușit experimentul ”Stanford” – partea a IV-a

Distribuie acest articol Oficial Media
Share