Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dacii nu se temeau de moarte, de aceea nu a reușit experimentul ”Stanford” – partea a IV-a

Fenomenul Pitești Stanford (IV). Continuarea părții a treia. Dacii nu se temeau de moarte, de aceea nu a reușit experimentul ”Stanford”Dacii nu se temeau de moarte

 

-Mesajele și tonul apăsat al președintelui, amenințările, agresivitatea cu care a intervenit peste minimalul acord dintre Patriarhie și Interne a reflectat o atitudine aproape visceral antiromânească și evident antiortodoxă. S-a afișat ca fiind președintele unei țări creștine din care ortodoxia a fost înfierată public, mergând până la dezonorare. Dar crucea lui Hristos rabdă totul. Drumul spre Golgota a inclus nota de plată morală și a acestui experiment și a celor ce vor urma.

Un posibil ”experiment Pitești” s-a aplicat în România. Vânarea oamenilor.

2020 va fi consemnat în istorie ca anul în care un posibil experiment Pitești s-a aplicat la nivel de țară, s-a simulat și aplicat schilodirea sentimentului apartenenței la o țară, religie, la a sărbători demn și decent, conform convingerilor. Amenințările nici măcar nu au fost voalate, ci evidente. Vânarea oamenilor care ar fi vrut să participe la liturghia Învierii a fost pusă sub semnul infracțiunii, BOR etichetată discriminatoriu ca teroristă, când de fapt doar preoții au slujit în bisericile goale, iar credincioșilor li s-a sugerat să cânte ca în închisoarea îngerilor, de la balcoane, de la gratii.

Citeste cele patru capitole:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2

-nu s-a promovat decât acea presă care a servit intereselor oficiale, nu și adevărului. Tăierile halucinante din păduri pentru care nu se justifică nimeni, surzenia autorităților la consecințele dezastruoase de alunecări de teren, inundații ce pot fi în urma defrișărilor masive, incapacitatea de a stopa sursa de poluare a țării, deteriorarea calității aerului, consecințele schimbărilor climatice pentru defrișările simultane din multe locuri ale țării când noi ceilalți eram izolați, arestați la domiciliu.

Arestați la domiciliu, interzicerea dialogului social

-modul în care a fost electrocutată liniștea, ghimparea electrificată a dialogului social și afectivității intra și interfamiliale. Ne-au păcălit, testând comportamentul nostru obedient și lipsit de rațiune. Panica dăunează raționamentului constructiv. Eroismul, spiritul de sacrificiu au generat o generație a libertății responsabile, nu șantajabile, nu o libertate comercială, de consum. Oamenii au ajuns doar o statistică, cifre raportate. Învierea la care românii anesteziați cu frică de activiștii tuturor formelor politice și asociațiilor anticreștine și antiromânești nu au mai participat, iar activiștii feroce ai sistemului și-au atins scopul pentru care au primit onorarii pentru care și-ar fi vândut copiii și și-ar fi dezgropat și aruncat la vulturi și părinții morți.

Folosindu-se de imaginea unor personalități din lumea medicală, a căror probitate a fost construită în timp și al căror profesionalism nu a fost pus la îndoială de populația de bună credință, au ajuns într-un final instrumente marionetate, o marotă în spatele unor mari manevre la nivel mondial. Ne-au ridiculizat și înfierat liderii, nu doar pe cei religioși, ei sunt obișnuiți cu vergile mediatice, cu tot ce putea fi fir al rezistenței morale, orice colac de salvare a devenit o presă sub care s-au zdrobit falangele morale, orice lassou a devenit frânghie a capitulării, patrulările nocturne cu imnul ciunțit în megafoane și mesajul ,,stați acasă”.

Două întrebări: pentru unii, România nu mai înseamnă demult acasă, alții nu știu ce înseamnă să ai o casă. Imnul național a devenit prin ciunțire imnul nației. Am asistat la manevrele unor executanți care nu iubesc nici țara, nici nu au manifestat compasiune și niciun minim de înțelegere față de locuitorii din această țară. Iubirea înseamnă curaj, demnitate, onoare, respect. Ni le-ați luat și ați vrut să devenim o turmă de manej în urletul blând al tăcerilor vinovate și complice.

Dacii nu se temeau de moarte

De ce nu pot reuși manevrele ce amintesc de un posibil experiment Pitești-Stanford? Simplu. Noi în vechime am fost daci. Dacii nu se temeau de moarte.

Noi suntem creștini. Hristos răstignitul și înviatul acestui univers e Viața însăși. Voi pe cine înfricoșați?

Iubiți părinți, indiferent de confesiunea voastră, investiți în copiii voștri. Cei care vă intoxică urmașii cu o educație deficitară, își trimit copiii la studii în alte țări, în sistem privat, departe de experimentele din mutilata școală românească. Avem dreptul la onoare. Asta cerem. Să fim respectați.

Români, investiți în oameni, fiți generoși cu bătrânii, nu vă mai împiedicați de ei în autobus, la farmacie, fiți responsabili, blânzi, calzi cu bunicii, părinții, frații, fii, profesorii, colegii de muncă, oriunde ați fi: oameni după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, nu o inimă împietrită cu ochelari și mască. Milostivi cu cei ce nu au, nobili în gesturile simple ale vieții, oferiți bucurie fără a aștepta răsplată, faceți bine fără a aștepta să vi se spună mulțumesc, dar mulțumiți când vi se face un serviciu. Să nu ne comportăm ca pe un submarin unde nu mai e oxigen. Controlați-vă instinctele, fiți calmi, lucizi, echilibrați, eleganți în comportament. Ne-au tăiat pădurile dar mai avem o pădure: de îngeri.

Mi-a fost rușine pentru toate atrocitățile de comportament la care s-au dedat în ultimul timp cei care ne invadează retina, dar nu și puterea de a ne abține. Am răbdat umilința pentru a construi adevărata putere: voința de a nu face rău.

Atrocități demne de Apocalypto

Cei care au inițiat și construit scenariile s-au compromis prin lipsa de înțelegere, de rezonanță, de răpsuns la suferința provocată nu de pandemie, ci de privarea dreptului de a fi Om. Noi nu suntem într-un film science fiction, nu se filmeaza Apocalypto cu actori slabi și mulți figuranți, noi suntem reali, nu personaje, statistici. Noi suntem o țară pe care o filmați cu dronele făcând noapte grătar în pădure, dar nu observați cum dispar pădurile din jur.

Poate totuși vă veți ocupa de lucruri serioase. Hoții și vardiștii, de-a indienii, scalparea dreptului de a gândi nu e o prioritate. Iată niște teme de meditație: Educație adevărată, nu sexuală, industrie, agricultură. Sănătate fără înrobire și fără falsificări. Conștiința pentru unii e Biblia, bunul simț, deontologia medicală. Suntem diferiți, dar nu exterminanți. Dacă în jur e doar un ocean cu apă sărată, noi de ce nu putem fi un lac cu apă dulce?

Hristos a înviat, acum și în veci! Autor- Katya Kelaro


Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!


93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share