Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Prioritățile și provocările UE pentru 2024

Vineri, 8 septembrie, începând cu ora  10:00, Biroul de Legătură al Parlamentului European organizează o dezbatere cu tema „Prioritățile și provocările UE pentru 2024”
Evenimentul este organizat înaintea dezbaterii privind starea Uniunii Europene (SOTEU), care va avea loc în data de 13 septembrie, în cadrul căreia președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va prezenta realizările din ultimul an și prezintă prioritățile pentru anul următor.
Dezbaterea va analiza provocările cu care se confrunta Uniunea Europeană precum și prioritățile pentru 2024, într-un dialog cu membri ai Parlamentului European, reprezentanți ai mediului academic precum și experți în domeniu.
Evenimentul va fi deschis de dna Mădălina Beatrice Mihalache – Șefa Biroului de Legătură al Parlamentului European în România împreună cu dna Ramona Chiriac – Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România.

INVITAȚI:
Victor Negrescu, membru al Parlamentului European, Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților
Maria Grapini, membră a Parlamentului European, Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților
Dragoș Pîslaru, membru al Parlamentului European, Grupul Renew Europe
Ramona Strugariu, membră a Parlamentului European, Grupul Renew Europe
Conf. univ. dr Cristian Pîrvulescu, Decan al Facultății de Ştiinţe
 Moderatorul evenimentului va fi  Ion Ioniță, redactor-șef al revistei „Historia” și senior-editor al ziarului „Adevărul”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share