Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Program de 1 Iunie 2023 la Târgoviște – Festivalul copiilor ”AnimaȚie”

Program de 1 Iunie 2023 la Târgoviște – Festivalul copiilor ”AnimaȚie”. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, a prezentat programul evenimentelor cu mențiunea că „Ziua de 1 Iunie va fi sărbătorită ca niciodată la Târgoviște!”

Declarații pe larg:

Parcul Mitropoliei, Bulevardul Libertății, care va fi închis circulației auto, Complexul Turistic de Natație, Cinematograful ”Independența” sau Grădina Zoo, reprezintă numai câteva dintre locațiile în care copiii vor fi așteptați cu multe surprize.
✅️ Astfel, Bulevardul Libertății va găzdui concursuri de desene pe asfalt, de biciclete/triciclete/role, de șuturi la poartă, gimnastică aerobică, etc.
✅️ În parcul Mitropoliei se vor desfășura ateliere de pictură pe față, de mânuit și confecționat păpuși, de pictură pe șevalete, animație cu clovni și păpuși gigant, se vor organiza spectacole de teatru pentru copii, de muzică și dans!
✅️ Complexul Turistic de Natație va găzdui tradiționalul concurs de înot, dar și competiții de fotbal sau trasee aplicative în zona dedicată bicicletelor!
✅️ ”Regele Leu” vă așteaptă la Cinematograful ”Independența”, iar Grădina Zoo vă propune un program atractiv, din care nu vor lipsi jocurile și concursurile!

✅️ Ziua se va încheia cu ”Parada Copiilor”, care va avea loc începând cu ora 18.00, pe traseul Primăria Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească, stadion, unde copiii se vor bucura de spectacole de dans, muzică sau demonstrații de gimnastică pe pista de tartan și covorul sintetic din jurul gazonului.

Din paradă nu vor lipsi fanfara sau tunurile de confetti, iar la sosirea paradei la stadion se vor împărți baloane cu heliu.
✅️ Toate evenimentele vor fi gratuite, iar programul detaliat îl găsiți atașat!
🙂 Prin urmare, ținând cont că în aceeași perioadă debutează și Zilele Județului Dâmbovița, organizate de către Consiliul Județean, copiii se vor bucura de un început de iunie cu totul aparte!
🤗 Vă așteptăm în număr cât mai mare!”

Citește și:

Zilele Județului Dâmbovița 2023 – Află programul evenimentelor

Festivalul Babel la Târgoviște, ediția cu numărul 11: O călătorie prin culturile lumii

Zilele Județului Dâmbovița 2023 – Săpături arheologice la situl istoric vechi de peste 5000 de ani

Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului BABEL 2023 – Este nevoie de ARTĂ pentru a naşte unitatea spirituală a umanității

Fuego, Trooper, Ștefan Bănică Jr, Smiley și Andra vă așteaptă la Zilele Județului Dâmbovița

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share