Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Promovam Targovistea si prin sport

Municipalitatea isi indreapta atentia si asupra unui altfel de sport, care nu este reprezentat de fotbal sau de baschet, ci de ciclism. Competitia Dracula Mountain Bike Race este organizata de Asociatia Salvamont Dambovita, iar principalul partener este Primaria Municipiului Targoviste, care a alocat o suma importanta de bani prin Consiliul Local Municipal. Ciclistii isi vor da concursul duminica, 28 septembrie, iar startul se va da de la Curtea Domneasca.

Mountain-bike-racing

Obiectivele turistice din judetul Dambovita pot fi promovate chiar si prin competitii sportive. Acest lucru se va intampla duminica, 28 septembrie, in cadrul competitiei de ciclism Dracula Mountain Bike Race, organizata de Asociatia Salvamont Dambovita. Primaria Municipiului Targoviste este partener la acest eveniment, alocand prin hotarare de consiliul local 14 mii lei.

Mountain-bike01

„Ca de obicei, municipalitatea a acordat sprijin celor care au solicitat ajutor pentru organizarea unui astfel de eveniment. Prin acestea, punem Targovistea pe fiecare harta, pe harta evenimentelor sportive, culturale, istorice si asa mai departe.” A declarat primarul interimar al municipiului Targoviste, Ciprian Prisacaru.

rp_prisacaru.PNG

Scopul principal al competitiei este de a promova atat sportul in sine, cat si obiectivele turistico-religioase care sunt intalnite pe traseul de 35 km de catre participanti, care urmeaza traictoria:

Curtea Domneasca, Aleea Manastirii, Gura Vaii, Gorgota, Islazul Aninoasa, drumul sondelor – Glodeni, Aninoasa, Viforata si din nou Complexul National Muzeal Curtea Domneasca.

Doritorii se pot inscrie pana sambata la una dintre cele doua categorii, una de elita si una de hobby, cu sectiunile 18-35 si peste 35 de ani. Taxa de inscriere este de 90 lei. Pana acum in jur de 150 de persoane si-au exprimat intentia de a participa. Castigatorii vor primii premii in bani, cuprinse intre 800 si 1000 lei, precum si produse specifice sportului. 30 de voluntari de la Salvamont ii vor astepta pe ciclisti in puncte strategice pentru a le indica traseul.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">