Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Si-a ingropat mama in spatele casei

Inconstienta, boala sau saracie crunta? Acestea au fost supozitiile tuturor in momentul in care s-a aflat ca un barbat si-a ingropat mama in spatele casei, in urma cu trei ani. S-a intamplat in comuna Voinesti, unde toti cetatenii au ramas inmarmuriti in momentul in care au primit o explicatie la intrebarea ce s-a intamplat cu batrana care nu a mai fost vazuta de ani de zile.

 voinesti 2

De ceva vreme cetatenii din comuna Voinesti au inceput sa isi puna semne de intrebare in legatura cu o vecina de-a lor pe care nu au mai vazut-o de ani de zile. Suspiciunea ca ceva s-a intamplat se datoreaza comportamentului pe care fiul batranei, in varsta de 52 de ani, il are de mai bine de un an. Acesta a devenit introvertit, a refuzat sa mai comunice cu cei din jur si s-a izolat in propria curte. Chiar si primarul localitatii a incercat sa afle ce se intampla cu acesta, insa nici el nu a avut succes. Astfel, a hotarat sa solicite sprijinul autoritatilor. Ajunse la fata locului, acestea au constatat ca mama barbatului este moarta si ingropata in spatele casei.

voinesti 1

Fiul batranei a fost interogat timp de mai multe ore pentru a spune cum s-a intamplat totul. Inca nu se cunoaste motivul pentru care acesta a ales sa isi ingroape mama in propria curte. Femeia nu avea niciun fel de venit si astfel se anuleaza si supozitia ca moartea ei ar fi fost tinuta secreta pentru incasarea pensiei.

Primaria Voinesti a dat o mana de ajutor anchetatorilor si a adus un utilaj pentru a sapa pana la cadavru. Dupa mai bine de patru ore de de cautari, anchetatorii au gasit cadavrul in stare de descompunere, iar medicii legisti l-au transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru autopsie.

Oamenii din comuna Voinesti au ramas socati la auzul vestii ca batrana este moarta de atata timp. Acestia au recunoscut faptul ca nu au mai vazut-o de mai bine de trei ani, insa nu au crezut nicio clipa ca vecina lor a trecut in nefiinta. Acestia nu isi explica gestul barbatului.

voinesti

Dupa autopsie medicii legisti au constatat faptul ca moartea femeii a fost una naturala, iar fiul acesteia a scapat de acuzatia de omor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share