Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Schimba Romania – un site al celor care stiu ce vor!

schimbaromania

In primele zile ale protestului, scopul era clar: vrem demisii. Dupa demisii, insa, lucrurile nu au mai fost la fel de clare. Lumea cerea lideri noi, dar cum ii gaseam?

Asa a aparut ideea site-ului www.SchimbaRomania.com.

Ratiunea acestui site este simpla: ne trebuie UN SINGUR loc unde

1- sa centralizam revendicarile aparute in piata;

 2- sa ii propunem si votam pe cei mai valorosi dintre noi- liderii.

Pe data de 6 noiembrie am reusit sa adunam toate site-urile si grupurile cu initiative similare PE site-ul nostru. Din acel moment, listele de revendicari si lideri au inceput sa se contureze.

In momentul de fata, lista de lideri este complet deschisa: oricine poate sa propuna si sa voteze pe oricine. Evident, acest lucru a dat nastere si la propuneri pertinente/ avizate, dar si la propuneri mai putin avizate, credem noi, bazate mai degraba pe notorietatea unor persoane publice decat pe competenta lor reala in domeniu.

De aceea ne-am gandit ca in scurt timp sa cooptam in proiect si asociatiile profesionale din fiecare domeniu care sa vina si sa isi foloseasca expertiza ca sa filtreze listele facute de noi, cetatenii nespecialisti. Logica e simpla: credem ca un medic are sanse mai mari sa cunoasca lideri din domeniul medical, un avocat are sanse mai mari sa cunoasca lideri din justitie s.a.m.d.

Aceasta este formula la care am ajuns noi, dupa capul nostru, pana in momentul de fata. Perfecta cu siguranta nu e, asa ca orice propunere de imbunatatire a modului in care functioneaza site-ul, a modului in care sunt propusi si votati candidatii sau revendicarile este mai mult decat binevenita pe adresa de e-mail sebarestless@gmail.com.

 

Multumim,

echipa Schimba Romania

 

Scurt istoric :

Totul a pornit de la o postare pe Facebook. https://www.facebook.com/adela.parvu/posts/1094651363886689
In urma acestei postari a Adelei Parvu pe pagina ei personala, Marius Gustea a venit cu ideea infiintarii unui grup pe Facebook, unde romanii sa propuna candidati.

Adela si Marius au creat grupul Schimbam Romania – Lista de nominalizari

Dupa aparitia grupului, Eric Nastase si Valentin Popa, doi tineri IT-isti s-au oferit sa faca un site in care sa fie centralizate toate propunerile. Au muncit o noapte intreaga si asa a aparut schimbaromania.com.

Dupa lansarea site-ului, Sebastian Olar a venit cu propunerea ca totul sa fie mai coerent organizat, Acesta din urma este in acest moment responsabil cu promovarea si relatiile publice.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share