Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Se asfalteaza intens in municipiul Targoviste

 Procesul de asfaltare a fost aplicat si pe bulevardul I.C.Bratianu, de la intrarea in Aleea Trandafirilor pana la intersectia cu strada Locotenent Stancu Ion, cuprinse in PIDU B. Se lucreaza intr-un ritm alert, indiferent de conditiile meteorologice. Chiar daca precipitatiile isi fac de cap in fiecare zi, ploaia nu reprezinta un impediment pentru turnarea covorului asfaltic. 
“Astazi se toarna stratul de uzura pe aproximativ 3 500 mp, mai precis de la intrarea in Aleea Trandafirilor, pana la intersectia cu strada Locotenent Stancu Ion. Se lucreaza intr-un ritm sustinut. Chiar daca vor cadea cativa stropi de ploaie, tehnologia pe care constructorul a adoptat-o si calitatea lucrarilor vor permite sa se toarne asfalt si pe ploaie. 

De aceea fac apel la populatie si la eventualii binevoitori sa nu aiba niste iesiri exagerate! Se poate turna si pe ploaie. Calitatea si tehnologia permit acest lucru.

Speram ca la inceputul saptamanii viitoare, in sapte zile sa terminam acest tronson, intr-o lungime de 1 km si 250m, iar apoi sa se treaca pe cealalta banda de circulatie, pe celelalte doua sensuri. Daca totul va merge in acelasi ritm, eu cred ca pana la inceputul lunii august tot I.C.Bratianu va fi terminat in totalitate. ” a spus Gabriel Boriga.

Ca in fiecare zi, executivul Primariei Municipiului Targoviste este pe teren, pentru a se asigura ca lucrarile sunt in grafic.
Ciprian Prisacaru: “S-a turnat stratul AB 1, urmeaza stratul binder peste care se poate circula si speram noi ca pana la data de 15 august sa terminam cu I.C.Bratianu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, insa promitem sa facem cat mai repede posibil si bineinteles ca dorim si ca lucrarile sa fie de calitate. Aceste lucrari sunt foarte importante si de aceea nu vrem sa grabim totul mai mult decat o putem face in mod real. ” 

Cristian Stan: “Desi ne creeaza putin disconfort, aceasta etapa este extrem de importanta pentru modernizarea acestei zone. Sunt convins ca aceasta artera este cea mai circulata din municipiul Targoviste, iar aceste lucrari sunt menite sa asigure fluidizarea traficului in aceasta zona si in acest moment, suntem pe drumul cel bun. “

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">