Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Se confirmă că vaccinul nu lucrează cum ni se spune, declară europarlamentarul Cristian Terheș

Episcopul ortodox al Devei şi Hunedoarei, PS Gurie, s-a stins din viață astăzi, 21.10.2021, la spitalul din Deva. Preasfințitul, în vârstă de 52 de ani, era vaccinat împotriva virusului cu “schema completă”. Se confirmă că vaccinul nu lucrează cum ni se spune, declară europarlamentarul Cristian Terheș.
Cristian Terheș

Terheș scrie pe pagina sa de facebook că ”goarnele” urlau la tv că a mai murit o față bisericească de covid, pentru ca imediat ce au aflat că acesta era vaccinat cu schema completă să tacă mâlc, să nu mai scrie un cuvânt. Europarlamentarul român are dreptate în privința presei bine plătite care a indus populației -nemăsurat mai multă- suferință decât orice boală.

”Rolul presei este de a informa corect, de a publica opinii din toate sursele, de a investiga și de a prezenta cititorilor știri necenzurate. Ziarul nostru îndeamnă la un climat de bună conviețuire, la respectarea legilor, la o viață demnă și prosperă. Libertatea și sănătatea sunt valori esențiale pe care fiecare dintre noi trebuie să le prețuiască și să le consolideze.” redacția Oficial Media

Cristian Terhes – Europarlamentar PNTCD

”După cum arată comunicatul Patriarhiei, “s-a infectat şi a ajuns la spital într-o stare mai avansată a acestei perfide boli”. Analizele au arătat că plămânii bolnavului au fost afectaţi în proporţie de 85%, relatează presa.
În prima parte a zilei, când “surse” medicale au spus că nu era vaccinat, toate goarnele propagandei se bucurau că, uite, un episcop ortodox nevaccinat a murit. Acum, când s-a aflat că, de fapt, era vaccinat cu “schema completa”, goarnele au tăcut, iar subiectul de presă începe să fie îngropat.

”Nu știu dacă PS a fost răpus de virus sau de vaccin”, Cristian Terheș

Eu nu ştiu dacă PS a fost răpus de virus sau de vaccin. Cert însā e faptul că, deşi era vaccinat cu “schema completă”, s-a infectat extrem de rău cu virusul. Se confirmă astfel din nou faptul că vaccinul nu lucrează cum ni se spune la toți.
Este de neînțeles de ce autoritățile nu le spun oamenilor şi de alte tratamente pentru această infecție.
Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share