Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Trăiți starea de împlinire ca ființe ale acestui Rai. V-ați născut liberi și în bunăstare

raiul

Planeta este a voastră cu toate bogățiile sale. V-ați născut oameni liberi. Pentru a trăi în bunăstare și fericire aveți nevoie doar de trei elemente esențiale: cer, apă și pământ. Nu mai urmați ”turma”!

Pentru a trăi starea de împlinire ca ființe ale acestui Rai, aveți cerul pentru a respira, apa pentru a vă potoli setea și pământul care vă oferă hrana. Nimic din ceea ce vă este necesar, nu vă lipsește. Sigur că următoarea întrebare care s-ar pune ar fi următoarea: ”dar avem nevoie de îmbrăcăminte, de case, de învățătură…” Pornind de la ideea că pământul vă oferă totul, este clar că primul pas pe care trebuie să-l faceți este ca fiecare dintre dumneavoastră să-și asigure un confort vestimentar și de habitat. Dacă unul este țesător-croitor, altul este tâmplar-constructor, altul este agricultor și altul învățător, s-a rezolvat toata ecuația existențială. Pentru că între acești indivizi există schimburi de mărfuri și servicii și în acest fel nimănui nu-i lipsește nimic.  Cu toate acestea aveți, desigur, multe alte întrebări la care nu puteți răspunde și, este normal după secole de întuneric. Tot ceea ce vi se pare acum absurd, este doar o conspirație a celor care v-au îngenunchiat, încercând să obțină avantaje de pe urma neștiinței voastre. S-a mers până la a vă inocula un soi de fanatism ideologic, un efect placebo față de non-valoare, lesne de controlat de către ”stăpâni”.prostia-1000

Între fanatism și idiocrație există o strânsă legătură și aceasta este bazată pe popularizarea prostiei. Idiocrația este în creștere alarmantă la nivel mondial. Oamenii inteligenți nu au abilități de viata, sunt paralizați de autolimitări. Idioții acționeaza haotic, instinctual și fără măsură. În curând planeta va fi un maldăr de gunoi sau nu va mai fi deloc.

Puțini dintre voi știu că sunt sclavii unui sistem secret, bine pus la punct de mai marii lumii. V-ați născut oameni liberi, dar guvernele, politicul și religiile, v-au luat identitatea, personalitatea și, implicit, viața. Pe fondul lipsei educației și a înțelegerii naturii umane, ca ființă liberă, societatea actuală a putut fi manipulată în sensul dorit de exploatatori. Sclavagismul nu a încetat nicioadată, de la apariția sa și până azi; și-a schimbat doar forma. Sclavagismul modern se bazează pe idei politice sau religioase la care sunt înregimentați prin mesaje subliminale și directe, toți cei care nu au posibilitatea de a emite propriile adevăruri, cei care, altfel, nu au posibilitatea de a-și atinge un scop material sau/și de supraviețuire. Spiritul de turmă funcționează sub forma atașamentului necondiționat al unei persoane sau al unui grup la o idee, doctrină, opinie sau la un scop, animat de un zel orb, fără să se țină seamă de eventualele consecințe pentru sine sau pentru alții. De aceea, pe bună dreptate, circulă sintagma ”țara te vrea prost”.

Mediocritatea face parte din condiția umană. Oamenii au coeficient de inteligență diferit și nu ar exista niciun inconvenient până în momentul în care aceștia din urmă nu ar deveni agresivi. Agresivitatea se manifesta față de tot ce este valoare reală și care nu se încadrează în tiparele lor de oameni-mașini. Ei au inlocuit spiritul sinelui profund cu spiritul de ”turmă”. Mediocritatea care nu poate fi suportată de totalitatea entitaților planetei -alți oameni, viețuitoare, plante, ecosistem- devine din ce în ce mai acaparatoare la nivel mondial. Toți aceia care s-au luptat cu fenomenul idiocratic au sfârșit de-a lungul istoriei, blamați sau chiar ucisi. 

Direcția în care se merge în acest mileniu III, este una a fanatismului partidic -indiferent de grupări- și este una a fanatismului religios -indiferent de religii. Fanatismul conform definiției unanim recunoscute, înseamnă ”intoleranță față de alte opinii sau alte puncte de vedere, chiar dacă sunt demonstrabil pozitive, când aparțin altor partide, altei religii sau altor grupe sociale considerate ostile, fără admiterea nici unui compromis, după principiul: „Cine nu este cu noi este împotriva noastră„. Adversarii nu sunt combătuți cu argumente raționale, ci aduși la tăcere prin teroare sau chiar nimiciți fizic.” 

E necesar ca oamenii liberi să vină laolaltă, acceptând teorii, idei, forme și efecte. Trebuie să știți că planeta vă oferă tot ceea ce aveți nevoie și, dacă undeva nu există bunăstare, înseamnă că aceasta a fost acaparată de așa-zișii ”stăpâni”. Acolo unde un individ sau un grup, au foarte puțin sau deloc pentru o viață împlinită, dovedește faptul că partea lor de fericire se află în posesia altcuiva.

Pământul v-a dat totul: păstrați ce aveți și luați înapoi ce vi s-a furat! 

Citește și:

Vrem schimbare dar niciodată a noastră


Calea spirituala I – Unde si cum ne-am ratacit


De ce au oamenii nevoie de repere?


Știu ce vreau. Am nevoie să simt bucuria vieții!

Am trăit și raiul și iadul. Acum am renunțat la tot ce nu îmi cere universul


Trăiți starea de împlinire ca ființe ale acestui Rai. V-ați născut liberi și în bunăstare

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin