Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Va mai fi nevoie de profesori dacă se instaurează Noua Ordine Mondială?

Va fi desființată profesia de dascăl? Unul dintre planurile diabolice ale Noii Ordini Mondiale este renunțarea la interacțiunea umană – fizică. Nu este un secret, căci asistăm la asta de peste un an.

Va mai fi nevoie de profesori
Va mai fi nevoie de profesori? Sau vor face softurile treaba lor?

Doar nu credeți că bucata aceea textilă are vreun rol medical! Este doar psihologic, cu efect de stopare a limbajului non-verbal. Iar arestarea la domiciliu pe timpul nopții, de asemenea, urmărește ca timpul, care de regulă ar fi unul liber, de relaxare și interacțiune socială, să nu mai existe.

Dascălii, inspăimântați de massmedia ”de casă” a sistemului opresiv, s-au aliniat ”regulilor” școlii online, propovăduiesc ”pandemia” cu testări și vaccinări, fără să își dea seama că următoarele victime ale Noii Ordini vor fi chiar ei. Educatorii, învățătorii, profesorii vor fi excluși în proporție de 90% din sistemul educațional. Sigur că cei care citesc aceste rânduri vor fi la fel de reticenți ca atunci când le-am spus că se vor implementa cursurile online. Erau în stare să mă linșeze pentru că dezinformez populația. Iată că astăzi aceștia predau online ca și cum este o stare de normalitate. Vi se mai pare că nu faceți cursuri online?

Va mai fi nevoie de profesori
Va mai fi nevoie de profesori?

Va mai fi nevoie de profesori

Va mai fi nevoie de profesori?

Vin din nou și îi avertizez că 90% dintre ei vor țese goblenuri și vor face cozonaci de casă, pentru că sunt pregătite programe online de predare educațională după regulile Noii Societăți. Totul va fi electronic, pe bază de softuri, fără prezența ”inutilă” a unui om-profesor. Sigur că nu mâine se vor întâmpla toate acestea, ci treptat, în funcție de răspunsul societății actuale de aliniere la noile reguli civile.

Într-o eră de înaltă tehnologie care dintre dascăli mai crede că ar fi nevoie de el fizic, în condițiile în care se va impune un cu totul alt sistem educațional bazat corecție socială, pe reguli stricte și nu pe informație și aptitudini? Acestea vr fi predate de softuri. Așa cum am afirmat mai sus, la final vor rămâne 10% în punctele cheie, după ce an de an posturile vor fi reduse.

Știu că voi fi ”răstignit” la fel ca atunci când am avertizat că oamenii vor purta mască și toți spuneau că nu este posibil. La fel ca atunci când le spuneam că nu vor putea călători fără teste. Sau ca atunci când i-am informat că se dorește vaccinarea globală a populației lumii și eram aruncat în tagma ”conspiraționiștilor” care propagă fakenews. Vi se pare că nu se vaccinează populația lumii? Vi se pare că va mai dura mult profesia voastră?

Dacă oamenii se vor opune, toată această uriașă fraudă se va opri. Dacă nu, vom fi condamnați cu toții să trăim ororile copiilor demenți ai pandemiei.


Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

Citește și:

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Dan Bittman: ”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă, eram Suedia nu România”

Protestatari cretini nu creștini, spune Radu Tudor de la Antena3. Medicul Răzvan Constantinescu l-a numit ”oligofren”

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Energia feminină – puntea dintre lumea văzută și nevăzută

LIVE – Proteste masive ACUM în București și în mai multe orașe din țară

Comisar de Poliție, Christian Ciocan: Cum trebuie sa procedăm cu amenzile aplicate pentru nepurtarea pe faţă a măştii

Se sparge COVIDUL: Jaf ca-n codru în perioada stării de urgență!

Deputat Carmen Holban: Viitorul unei națiuni sunt copiii!

ALDE are nevoie de cumpătare nu de războaie interne

Un bărbat de 45 de ani a decedat la câteva ore după vaccin

Declarații șocante: Vasile Dîncu (PSD), de acord cu pașaportul de vaccinare, din rațiuni de „igienă socială”

Toți românii alături de Diana Șoșoacă! VIDEO – Nu o lăsați să lupte singură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">