Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

LIVE – Proteste masive ACUM în București și în mai multe orașe din țară

Mii de manifestanti protesteaza in fata Palatului Parlamentului din Bucuresti, scandând împotriva introducerii obligativitatii imunizarii, a pasapoartelor de vaccinare si a masurilor restrictive impuse populației. Declarații în direct ale participanților.

MAJORITATEA TRUSTURILOR DE ȘTIRI ASCUND ACESTE PROTESTE

Faptul ca principalele grupuri massmedia ascund aceste proteste, ascund amploarea lor, numarul mare de participanți este o dovadă în plus că libertății i s-a băgat pumnul în gură, că o parte a presei a primit foarte mulți bani ca să îngenunchieze populația țării, națiunea româna.

LIVE - Proteste masive ACUM

”7 martie este o zi simbolică pentru toți românii care NU doresc sa fie vaccinați cu forța împotriva voinței lor.
Anul trecut, la această dată, aprox. 6500 de români adevărați au făcut un lanț uman în jurul Casei Parlamentului, încercuind la propriu fortăreața parlamemtarilor și atunci am reușit cu toții să oprim Legea vaccinării obligatorii, nemaifiind votată în Camera Deputaților, în ciuda tuturor presiunilor făcute din interior de agenții Big Pharma.

Anul acesta, contextul este cu mult diferit, dar avem aceeași misiune de îndeplinit și va trebui să ne unim din nou cu toții pentru a-i opri pe deputații care vor vota Legea vaccinării obligatorii în Plen în jurul datei de 15-20 martie.
Acum NU mai este loc pentru alte orgolii si avem obligația de a ne întâlni din nou pe 7 martie în alveola Parcului Izvor, pentru a reuși să strângem rândurile, în așa fel încât Legea vaccinării obligatorii să NU treacă.
Oameni buni, aceasta este ultima noastră șansă de a-i opri pe guvernanții vânduți care au misiunea de a duce până la capăt agenda companiilor Big Pharma pentru a impune în cele din urmă vaccinarea obligatorie a copiilor si adulților.
Iar dacă această Lege va trece, atunci trebuie să știți de acum că toți romanii vor fi obligați să se vaccineze împotriva Covidului,indiferent de optiunea lor, mai ales că ne regăsim în acest moment într-o situație epidemiologică deosebită.
Iar părinții care vor refuza actul vaccinării obligatorii vor plăti amenzi de până la 10000 RON, urmând ca în final să fie decăzuți din drepturile părintești dacă nu își vor vaccina copiii.
Asta vă așteaptă dacă nu vă treziți și dacă nu scăpați mai repede de frica care v-a luat mințile în acest an!
Acum un an i-am oprit si aveți mai jos discursul meu de atunci!
O putem face din nou, dar depinde numai de voi daca deputații vor vota în cele din urmă Legea vaccinării obligatorii!
Nu faceți prostia de a nu veni, fiindcă acest moment nu se va mai repeta prea curând și o să vă pară rău mai târziu dacă veți boicota protestul nostru.
Împreună putem face din nou istorie, nu uitați asta niciodată!”, acesta este unul din mesajele care au circulat în social-media timp de mai multe zile.

LIVE LEGITIMA APARARE!

Cele mai mari proteste anti-restricții de la debutul pandemiei!

„Este o activitate declarată pentru maxim 100 de persoane. Când numărul este depășit, intră sub incidența legii. Dacă vor fi constatate, vor fi luate măsuri de către colegii mei.  Legislația ne permite acest lucru. Cei care participa la aceste manifestații pun în pericol sănătatea lor și a celorlalți. Este foarte importantă latura preventivă. Colegii mei discută cu cei care participă la manifestație. Le-au oferit măști. Nu vrem să se ajungă la măsuri coercitive”, a declarat, duminică după-amiază, la Digi24, Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

Și la Botoșani oamenii au început să se adune pentru a protesta contra obligativității vaccinului COVID-19. Unul dintre manifestanți a acuzat faptul că ar fi vorba de un vaccin experimental, netestat. Forțe masive de jandarmi urmează să fie mobilizate la miting în toată țara, au anunțat oficialii.

Știrea inițală: Piața Constituției este locul în care cei nemulțumiți de restricțiile oficiale, de campania de imunizare, de o viitoare lege a obligativității vaccinului COVID-19, de strategiile economice ale Guvernului sau de purtarea măștii de protecție, s-au adunat pentru a-și spune opinia. În jurul orei 16 se adunaseră deja peste o mie de oameni, însă se estimează că numărul manifestanților va crește dramatic spre seară.

În total este anticipată o cifră de câteva mii de oameni care vor lua parte, la nivel național, la cel mai mare miting anti-restricții din ultimul an, de la debutul pandemiei. Cei prezenți în Parcul Izvor au pancarte, bannere, multe steaguri tricolore și transmit mesaje vehemente împotriva vaccinării, a restricțiilor și a politicilor Guvernului.

LIVE NASUL TV

Informează-te corect! Vino pe canalul Telegram al echipei Oficial Media!


Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

O informație corectă! Susține proiectul ADEVĂR PENTRU CITITOR! 

LIFE-STYLE

POLITICĂ

CULTURĂ

Distribuie acest articol Oficial Media
Share