15/05/2021

Virgil Guran: ”Moțiunea < Ciolac > peste pupăză, un act de propagandă ieftină”

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran declară că ”Moțiunea Ciolac peste pupăză este doar un act de propagandă ieftină”, pentru a-și mai consolida poziția șubredă liderul social-democrat.

Moțiunea <Ciolac> peste pupăză, un act de propagandă ieftină

Acum a fost dovedită, mai mult ca niciodată, propaganda ieftină la care PSD-ul a recurs de fiecare dată! Moțiunea de cenzură, așa cum am afirmat tot timpul, a fost doar un act de propagandă internă pentru ca Marcel Ciolacu să-și consolideze candidatura! Pentru poziția de președinte al partidului, Ciolacu a fost dispus să joace România la ,, ruleta rusească”!


Citește și:

Virgil Guran: Am avut și eu un rol în aducerea companiei IVECO în România


Lozincile precum “ultima zi a Guvernului Orban”, “să plece acasă” sunt doar îmbărbătări pentru propriul electorat, PSD fiind un partid ce alunecă vertiginos pe toboganul propriilor minciuni!

PSD nu-și poate vota propria găselniță


Forțând Constituția au depus o moțiune de cenzură într-o sesiune extraordinară, iar astăzi, în ultima zi a sesiunii, PSD nu-și poate vota propria găselniță din lipsă de CVORUM!!!

Cât de fariseu să fii ca să afirmi că te bazezi pe mai mult de 233 de voturi, iar în sală să ai doar 226 de parlamentari și să nu ai cvorumul de ședință?
Cum ar putea 226 de parlamentari sa dea 233 de voturi pentru căderea Guvernului? Greu de explicat! Imposibil pentru oricine! Doar Ciolacu ne poate spune!

Până vor reuși colegii de la PSD să schimbe aritmetica, rămâne să constatăm că moțiunea <<CIOLAC PESTE PUPĂZĂ>> este doar un joc de sumă nulă!”, declară Virgil Guran pe pagina de facebook a PNL Dâmbovița.

Virgil Guran: Am avut și eu un rol în aducerea companiei IVECO în România

Alianța PNL și USR PLUS îl susține pe Sorin Ion pentru Consiliul Județean Dâmbovița

EM Lupeni primește șapte milioane de lei pentru punerea in

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița; CMF 21200012

Distribuie acest articol Oficial Media
Share