Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Vom câștiga câteva primării de la PSD”, declară senatorul Virgil Guran

Senatorul Virgil Guran a precizat într-o conferință de presă că organizația PNL Dâmbovița va produce surprize -va câștiga câteva primării de la PSD- la alegerile din 2024. Vicepreședintele senatului anunță că în Dâmbovița sondajele dau organizația condusă de domnia sa la un procent de 27% în preferințele electoratului.

Senatorul Virgil Guran
Virgil Guran – Vicepreședintele Senatului, președinte al organizației PNL Dâmbovița

Senatorul Virgil Guran, declarații:

”Suntem într-o coaliție, nu mai spun că a fost ministru liberal când s-a aprobat DN7 și când au trecut la treabă. Dar, eu consider că facem împreună lucrurile astea. Mă deranjează, pentru că asta înseamnă lipsă de onestitate, când sunt informați cetățenii din Dâmbovița că tot ce se întâmplă bun numai PSD a făcut. Nu.

Tot ce se întâmplă bun este făcut de PNL și de PSD și tot ce este rău la fel. Aud tot timpul ”ce e bun a făcut PSD, ce e rău a făcut PNL”. În momentul de față au prim-ministru și trebuie să vină cu soluțiile în primul rând primul ministru iar de la noi există sprijin. Îi rog să se mai gândească puțin la aceste lucruri și (pe ”guvernarea PNL” N.A.) atât DN7 cât și DN71 și DN72 și tot ce înseamnă pe Anghel Saligny, pe CNI ș.a.m.d. toate acestea au presupus o realizare comună.

Casele de sondare ne-au cotat la 27% în județul Dâmbovița

Acest lucru să știți că se reflectă în sondaje , acum că sunt și multe realizări comune și pot să vă informez doar atât, nu spun altceva despre celelalte partide, sondajul făcut de către casele de sondare pe Dâmbovița ne-au cotat la 27%. Poate e un element de mândrie pentru PNL Dâmbovița în sensul că stăm cel mai bine pe toată zona, toate județele de aici din zonă… Prahova stă un pic mai bine decât noi, dar celelalte județe, sunt unele chiar mult sub noi în ceea ce privește procentul PNL-ului.

Așa că poveștile astea (…) că noi  PNL-ul facem și opoziție, dar cu cap, nu prea vehementă țipând și urlând. Facem treabă în teritoriu și avem din ce în ce mai mulți candidați care sunt foarte buni. Lucru care o să se reflecte în viitoarele alegeri.

Vom câștiga câteva primării de la PSD

Nu suntem chiar așa la mare distanță  de PSD cum se laudă ei și așa cum v-am spus când aud povești deastea că PNL-ul este la 10%, nu, suntem la 27% și o să vedeți că PSD-ul o să aibă mare nevoie de noi în viitor pentru a conduce județul. Lucru bun; atunci nu o să se mai întâmple chestii de genul acesta cum ar fi mărirea de prețuri ca să echilibrăm treaba pe la gunoi, la fel și la apă, suntem pe locul 3 sau 4 în țară la prețul de la apă, avem sute de angajați pe acolo, hai că mai angajăm unul-doi și mai mărim prețul la apă, la canalizare…

Deci o să vedeți că lucrurile o să se echilibreze începând de anul viitor în județ printr-o conlucrare atât cât se poate între două partide care până la urmă sunt concurente.

”Am impresia că și eu am trecut la PSD” dar sunt bârfe, o sa vedeți că vom câștiga câteva primării de la PSD

În privința bârfelor care vin dinspre PSD, da, am impresia că și eu am trecut deja la PSD, voi fi candidat PSD, în realitate o să vedeți că nici un primar nu o să plece de la noi și o să vedeți că o să mai și câștigăm câteva primării de la PSD. Știți că în general -nu știu dacă mă credeți sau nu-, știți că în  momentul în care am spus ceva, s-a întâmplat.

Eu nu am zis că o să batem PSD, că ar trebui să vin să spun armata pe care o formez va fi o armată puternică. Nu, nu vom bate PSD-ul. Dar vom mai crește. Decalajul dintre noi va fi mult mai mic decât  a fost până acum.”

Senatorul PNL, Virgil Guran, a fost reales în funcția de vicepreședinte al Senatului pentru a treia oară

Virgil Guran, despre incendiul de la Crevedia: Neglijența omoară oameni. Trebuie să schimbăm legislația, să prevenim alte nenorociri!

Nu plătim salarii pentru alte țări, în timp ce produsele locale se strică pe câmpuri!

Nicolae Ciucă: PNL a militat întotdeauna pentru protejarea puterii de cumpărare a oamenilor

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin