Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Melissa Ciummei, investitor: Nu sunt certificate verzi, este vorba despre resetarea sistemului financiar

„Nu sunt certificate verzi, este vorba despre resetarea sistemului financiar” – Investitor Independent – Melissa Ciummei

Melissa Ciummei este un investitor financiar independent din Irlanda de Nord, care are serioase îngrijorări că certificatele verzi sunt de fapt pașapoarte de date pentru a controla participarea în societate. Ea este de părere că acest sistem de pașapoarte a fost fabricat pentru a ajuta la o resetare financiară, înlocuind sistemul nostru de monedă fiduciară care a eșuat.

Deoarece pașapoartele sunt atât de esențiale pentru implementarea cu succes a acestui nou sistem financiar, vaccinarea obligatorie a tuturor cetățenilor, tineri și bătrâni, va fi imperativă pentru ca planul să aibă succes.

Jocul final este controlul totalitar printr-un sistem de credit social similar cu cel al Chinei și care implică monedele digitale ale Băncii Centrale (CBDC).

Melissa Ciummei:

Nu sunt pașapoarte de vaccinare, sunt pașapoarte de date, de participare, dar NU EXISTĂ niciun motiv medical în spatele lor.

Dacă aș fi venit la tine acum doi ani și ți-aș fi spus: ”Iată ce vrea să facă guvernul, vrea să pună toate datele tale medicale, financiare, pe acel cip, care va fi identitatea ta completă și te va putea controla sau exclude din societate. În mod ideal ar vrea să introducă un tatuaj cuantic pentru a te putea trata de la distanță. Sună absolut nebunesc, dar acesta este drumul pe care mergem acum”.

Este vorba de o resetare financiară, deoarece moneda fiduciară a eșuat, așa cum au eșuat toate celelalte. Pentru a continua jocul au nevoie de un nou sistem financiar, de aceea, toată lumea, fără excepții, trebuie să-și facă acest pașaport.

De aceea există o campanie de vaccinare a tuturor, este pentru noul sistem.

Certificatul verde nu mă împiedică pe mine să mă îmbolnăvesc, nu te împiedică pe tine să transmiți virusul mai departe. CDC a recunoscut asta, Bill Gates a recunoscut asta, Fauci a recunoscut, Boris Johnson la fel, toți au ieșit și au anunțat. Nu este vorba de nimic medical, este o decizie economică.

Din 1971 ne situăm pe o bază de îndatorare, de atunci avem datele, de atunci dolarul a devenit moneda de rezervă, etalonul de aur, de atunci am intrat într-o economie bazată pe datorii, care s-a prăbușit sub propria greutate.

În 2019 în septembrie, a fost o criză pe piața Repo, care ar fi putut fi manipulată, au existat lichidități scoase, dar asta e o altă poveste.

Aceasta este o criză bancară, fiecare monedă fiduciară din istorie, și au fost mii, a fost redusă la valoarea zero.

Iată unde ne aflăm, lira sterlină și dolarul au pierdut deja peste 99% din valoare, vor eradica și restul de 1%.

Acesta este motivul pentru care se tipăresc bani, banii sunt tipăriți pentru ca băncile centrale să îi poată da firmelor de gestionare, companiilor de fonduri speculative, acestea cumpără toate activele reale, în timp ce noi suntem plătiți să stăm acasă și să nu spunem nimic.

[wpedon id=”88835″ align=”left”]

Moneda Digitală a Băncii Centrale este scopul final, împreună cu controlul totalitar

Pentru a introduce moneda digitală, este nevoie de un document de identitate digital.

Pentru a introduce un document digital, aveți nevoie de aceste pașapoarte (certificate verzi), combinate cu un sistem de ”credite sociale” și un sistem de ”Credite de carbon”.

Moneda Digitală a Băncii Centrale are toate aspectele pozitive ale une monede fiduciare pentru guvern și nimic bun pentru noi.

Singurul beneficiu pe care îl avem de la o moneda fiduciară (care nu este practic susținută de nimic, este o monedă pentru că guvernul spune că este), este confidențialitatea.

Asta este ceea ce vom pierde atunci când vom trece la moneda digitală a Băncii centrale, care va avea un control total asupra fiecărui aspect al finanțelor noastre.

Vor putea dicta unde poți cheltui banii, vor putea dicta că îi poți cheltui doar pentru bunuri esențiale sau pentru chirie, te pot amenda după bunul plac, vor avea un control total al finanțelor tale.

Acum, când legăm acest lucru de conceptul de credite sociale, ei pot să te sancționeze sau să te recompenseze.

Acest lucru a fost deja testat într-o provincie din nordul Chinei, unde treci de la un rating AAA la un rating D.

 

Dacă ai un rating AAA înseamnă că ai prioritate la locurile de muncă, copiii tăi au prioritate la școală, pe când dacă ai rating D, îți pot lua calificările.

Cât de aproape suntem de realizarea acestui plan?

Suntem foarte aproape de acest plan din cauza conformării populației. Am văzut cum propaganda a evoluat în plan demografic. A început cu protejarea persoanelor vulnerabile, apoi a fost vorba de grupele de vârstă, apoi de femeile însărcinate, acum de copii. Toată lumea fără excepție trebuie să accepte acest lucru, este noul sistem financiar.

Au nevoie să îi condiționeze pe copii și au nevoie de datele lor pentru a face parte din noul sistem financiar.

Ne îndreptăm spre tehnologia Inteligență Artificială (IA), datele sunt noul AUR, ENERGIA este noua monedă. În cazul copiilor, au nevoie de datele lor încă de la o vârstă fragedă, că să le poată urmări comportamentele.
Inteligența Artificială este la fel de bună ca și informațiile introduse în ea, deci dacă aduni toate aceste date de la copii, poți programa inteligența artificială.

Sub administrația Obama, în ultima zi de mandat, a existat un raport susținut de MIT, potrivit căruia 83% din toate locurile de muncă cu salariu de 20 de dolari, sau mai puțin, vor fi automatizate până în 2030. Viitorul este IA, au nevoie de date. Acești oameni vor avea un venit universal de bază, nu va fi nevoie de ei, având în vedere modul în care avansează tehnologia, este de așteptat să nu fie necesari.

Dacă vom continua să ne conformăm vom ajunge acolo

Ținta este formată din întreprinderile mici și mijlocii, deoarece acestea reprezintă 60% din toate locurile de muncă. O altă țintă o reprezintă copiii.

Nu știu de ce și-ar lăsa cineva copilul să participe la acest studiu clinic, practic nu există niciun risc, sunt mai mari șansele ca acesta să se înece. Chiar dacă vaccinul ar fi sută a sută sigur și ar exista date pe termen lung, de ce v-ați lăsa copilul să participe? Știu că în Nord abia acum a început vaccinarea pentru copii, deja 25% dintre copii, cu vârste între 12 și 15 ani au participat și 56% dintre copii cu vârste între 16 și 17 ani.

Trebuie să îi introducă în sistem pentru acest nou model financiar. Pentru a participa la viața socială în acest moment, trebuie să avem aceste pașapoarte, deci cum pot exclude în mod logic copiii? Cum pot merge copiii la restaurante? Aceasta este coerciția pe care o vor folosi, pentru a obține participarea copiilor, aceeași coerciție pe care o folosesc și în cazul nostru – le spun dacă vor să meargă în cluburi, în discoteci și s-au folosit de ideea că îi vor proteja pe cei din jur, care de fapt este o minciună.

Li s-a spus și că vaccinul este sigur și la fel, este o minciună. Este un act egoist, nu ajută pe nimeni cu nimic.

Părinții au ales să-i vaccineze pe copii pentru a participa la viața socială. Și-au asumat un risc doar pentru a putea fi parte din societate. Următoare mișcare este necesitatea unui portofel cu monedă digitală a Băncii Centrale pentru a participa la societatea financiară.

Ceea ce trebuie să facă proprietarii micilor întreprinderi este să nu se conformeze absolut deloc. Ei sunt amenințați cu amenzi ilegale, afacerea lor va dispărea oricum, sunt atacați.

Aceste afaceri trebuie să fie eradicate pentru ca noul sistem să intre în vigoare, pentru că au nevoie ca tu să depinzi de stat, de creditele sociale, de mașină.

Cred că după Primul Război Mondial s-a întâmplat ca impozitele să ajungă la 90%. Ei pot intra în contul oamenilor și să le impoziteze cu 90%, pot face orice doresc.

Au controlul total, dar vor ca afacerile mici să dispară, pentru că vor să elimine orice urmă de independență, așa că e necesar să nu ne conformăm.

Aceste afaceri, în special restaurantele, sunt dependente, au o marjă de profit mică, depind de afluența de public. Guvernul le dictează care este baza lor de clienți și îi amenință cu amenzi care sunt ilegale și trebuie contestate! Totul se bazează doar pe conformitate. Ei au subvențonat aceste afaceri pentru a crea o loialitate față de guvern mai degrabă, decât față de client. Nu vor supraviețui în noul sistem, pentru că totul depinde de oameni.

În ceea ce mă privește, dacă o afacere îmi cere certificatul verde, pentru a întra în spațiul său, eu nu le dau actele. Știu cum a funcționat acest lucru în istorie, nu-mi arăt actele pentru a intra într-o incintă, pentru că nu există absolut niciun motiv pentru care trebuie să știe dacă sunt vaccinată sau nu, nu este o decizie medicală și știu cum va sfârși din punct de vedere economic.

E doar o problemă de timp până când certificatele verzi vor expira, pentru fiecare. Atunci ce veți face? Guvernul ar putea invoca, din diverse motive că aveți probleme de sănătate mintală și că este nevoie de un anumit medicament, pentru a putea face parte din societate.

Noua normalitate este o schimbare continuă a bornelor, astfel încât nu vei fi niciodată acceptat.

Este precum reactualizările constante pe care le primești în calculator, nu ești niciodată complet actualizat, la fel și cu telefonul tău.

Avem deja un internet al lucrurilor care înseamnă că ceasul tău se conectează cu telefonul tău, telefonul tău se conectează cu frigiderul, cu televizorul tău. Iar acum vor să existe un internet al corpurilor unde te conectezi prin intermediul unui dispozitiv ingerabil, purtabil sau injectabil, după cum spun ei. Vor să șteargă linia de demarcație dintre oameni și roboți.

Din păcate, legea a rămas în urma tehnologiei, și îi avem pe acești miliardari care încearcă să preia controlul asupra oamenilor și asupra întregii bogății.

Asta se întâmplă acum, în timp ce noi stăm acasă, totul se cumpără în jurul nostru, iar tot ce avem ne este furat prin inflație.

În viitor este bine să ai o cât mai bună autonomie a finanțelor tale. Pentru mine aceasta este reprezentată de metalele prețioase.

De fiecare dată când sistemul a fost resetat de mii de ori, întotdeauna s-a raportat la aur. Bănuiesc că gândirea globalistă a început în 1944 odată cu acordul de la Breton Woods, când reperul erau dolarul, care a legat totul și care trebuie să rămână așa.

Deci ceea ce aș spune, este că FMI a propus moneda virtuală SDR în 1969, chiar înainte ca dolarul să iasă din etalonul aurului. Acesta este un ”coș„ de valute, din care fac parte în prezent lira sterlină, yuanul, yenul, euro și dolarul. Orice poate fi adăugat în acel coș. Aș spune că există o mare probabilitate ca ei să adauge aurul în acel coș pentru a-l securiza și aceasta va fi tranziția de la dolar ca valută forte către yuan-ul digital ca valută digitală a Băncii Centrale. El este deja disponibil în China, l-au scos deja.

Ai Bitcoin, ai Moneda Federală, și da, dacă ai blocat absolut fiecare țară la Euro, toate vor trece la valuta digitală a Băncii Centrale. Noua valută trebuie să fie una digitală, din cauza epocii în care trăim, dar cu un nivel de control realmente terifiant.

Cu metalele prețioase poți lucra în afara sistemului. Metalele prețioase sunt o valută de ani de zile. Mulți oameni ar acorda multă credibilitate criptomonedelor. Eu una lucrez cu ele și există unele care au funcționalitate. Dar Bitcoin, în timp ce are un mecanism de control pe linia cantității, nu are un mecanism care să controleze valoarea. Este foarte volatilă și nu funcționează ca o valută în momentul de față. Inamicul tuturor criptomonedelor este reglementarea. Iar SCC lucrează. Îl au pe Gary Gensler de la SCC care lucrează la asta in cadrul Institutului de Tehnologie din Massachusets, este foarte versat în criptomonede.

Cu ajutorul ID-ului tău digital te pot pune pe un lanț de tip blockchain pe internet. Pot avea o vizualizare totală asupra a tot ceea ce faci.

Insă metalele prețioase sunt sigure, întotdeauna au reprezentat o acoperire împotriva inflației. Chiar acum, Rusia își poate susține valuta. 23% din rezervele lor sunt în formă de metale prețioase. Cred că China și le-a crescut recent cu 60%, au o cantitate enormă de metale prețioase. Mai este Brazilia, apoi Fondul Monetar Internațional cu 2800 de tone de aur. Băncile Centrale dețin aur.

Metalele prețioase nu sunt o investiție, ci o modalitate de a-ți proteja averea.

Cât despre ce poți face, primul lucru la care trebuie să te gândești este ce viitor îți dorești pentru copiii tăi, pentru că s-ar putea să crezi că ești în regulă acum.

Dar acesta este viitorul pe care îl construiești. Îți construiești propria închisoare. Este o serie de piese de domino. Începe cu pașapoartele de vaccinare, din moment ce ele nu sunt pașapoarte de vaccinare, ci pașapoarte de date.

Datele sunt noul aur, iar energia este noua valută. Altfel totul se va duce de râpă. Iar economia, ca să fiu onestă, oricum se prăbușește. Ei încearcă să pună pe picioare acest nou sistem financiar, dar oricum ar fi, trebuie să-ți pui întrebarea dacă ești pregătit. Acesta a fost singurul lucru pe care l-au abordat pe parcursul întregului colaps. Ai primit bani să stai acasă. Dar ești pregătit din punct de vedere spiritual, emoțional, fizic, mental?

Protejează-ți copiii, nu-i lăsa să facă parte din acest sistem de pașapoarte.

Pentru că nu mai există cale de întoarcere spre vechea lume. Aceasta este lumea nouă în care noi vom trăi dacă ei vor reuși. Dar eu NU CRED CĂ VOR REUȘI. Poate sunt puțin optimistă acum.

Atunci când libertățile sunt reduse, erodate, imperiile tind să se prăbușească. De aceea s-au prăbușit Imperiile Roman, Otoman, Francez. Așa că sunt plină de speranță. Dar protejează-ți copiii, nu-i lăsa să facă parte din acest sistem de pașapoarte.

Altfel trebuie să știi că dacă faci asta, de dragul mersului la un restaurant, îi conduci într-un sistem de credite sociale și de sclavie. Economia de consum s-a prăbușit, trecem într-o economie a creditelor, în care bogații pot cumpăra credite.

Asta e lumea în care îți vei pune copiii, într-un sistem de creditare, în care vor trebui să lucreze pentru a se achita de datoria acumulată.

Suntem într-un război

Australia știe asta, Noua Zeelandă știe asta, Austria știe asta. Oamenii de acolo au ieșit în stradă, categoric suntem în război și există daune colaterale. Acestea traumatismele și decesele care decurg din acest experiment clinic. Lucrurile sunt total cenzurate. Informația este complet cenzurată, pentru că este esențial să ne aducă în aceeași barcă pe toți.

Așa că suntem într-o situație de război împotriva unei ocupații globaliste din partea ONG-urilor, a Forumului Economic Mondial, a Fondului Monetar Internațional, a tuturor acestora. Acești miliardari și companiile tehnologice dictează viitorul umanității. Iar dacă noi nu luăm o poziție fermă, vom intra în criză de timp. trebuie să luăm poziție, iar lucrurile sunt simple. Într-o situație de război oamenii au stat în prima linie și și-au pierdut viețile. 

Tot ce trebuie să facem este să spunem NU

Adică o insubordonare în masă. Soluția la această problemă este insubordonarea în masă. Poporul are puterea iar ei știu asta. Ne-au ținut sub controlul lor până acum. Ne cunosc modul în care gândim. Din păcate nu suntem atât de unici pe cât credem că suntem. Lucrul de care însă ei nu par să țină cont, este spiritul uman, intuiția și spiritualitatea și asta este ceea ce trebuie să folosim.

Trebuie să ne uităm la copii și să ne spunem: Este treaba mea să te protejez. Aceasta este lumea pe care dorim să o construim pentru copiii noștri. Construiește acea lume. Nu aștepta ca altcineva să o construiască.

Orice ar fi nu există cale de întoarcere, s-a terminat. Tot ceea ce încearcă ei să facă acum este să mențină viu actualul sistem, suficient de mult încât să implementeze noul sistem.

Ei nu încearcă să repare nimic, nu încearcă să aducă nimic înapoi. Ei îți spun că vor construi ceva mai bun. Trebuie să distrugi înainte să reconstruiești, iată de ce economia a fost prăbușită sistematic.

Versiunea lor de mai bine constă în creditele sociale și creditele de carbon. Ei vor să treci de la frică la sentimentul de vinovăție, să ne spună că suntem responsabili pentru prăbușirea și moartea lumii.  Eu nu sunt îngrijorată de lume, sunt îngrijorată de oamenii din ea. Dacă acestor ”Filantropi” (un cuvânt care pare să însemne în limbaj codificat ”psihopați”), le-ar păsa cu adevărat, sunt milioane de oameni care mor de foame în fiecare zi. Faceți ceva în acest sens!

Oamenii ăștia sunt interesați de control și bogăție, doar atât. Nu le pasă de nimeni altcineva de pe planetă. Nu le pasă nici de planetă, le pasă de bogăție și de control.

După mine, această luptă va fi câștigată de comunități. Așa că mergi și găsește niște oameni care să aibă aceleasi păreri, care să îți ridice nivelul de încredere, nu ceda și nu renunța.

Dacă nu ne luptăm cu asta acum, le lăsăm copiilor noștri o bătălie de două ori mai mare. Trebuie luptat acum. Cu cât facem asta mai repede, cu atât este mai ușor să ieșim din situație. Așa că găsește-ți comunitatea, rețeaua de sprijin.

Oamenii cred că sunt singuri, dar nu ești singur, nu ești sărit de pe fix! Intuiția ta este corectă, trebuie să ieși și să te întâlnești cu acești oameni. Nu îți lăsa copiii să facă parte din asta, ei sunt pe urmele copiilor tăi acum.

Acest nou sistem financiar este unul de control totalitar asupra fiecărui aspect al vieții tale. Dacă asta este ceea ce-ți dorești pentru copiii tăi, s-ar putea să fii în regulă. Și nu se va întâmpla săptămâna viitoare, luna viitoare, anul viitor. Vor fi în continuare lucruri mărunte. Vor exista mai întâi stimulente, apoi vor trece la creditele sociale.

Am fost sub un sistem de sclavie atâta timp..e timpul să ieșim de acolo să ne dăm seama că suntem niște ființe spirituale, care au o experiență umană și să încetăm să ne mai lăsăm prinși în capcană.

[wpedon id=”88835″ align=”left”]

Citește și:

Pierderea locuinței personale și a drepturilor părintești. După restricționarea mișcării, mască, și vaccin, următorii pași la nivel mondial, cu Olivia Klein – Live

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Despre virusul magic. Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun. Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia

Sociolog: Ne aflăm într-un război spiritual pentru sufletul lumii

Episcopul ortodox român al Scandinavei, despre Marea Resetare: O lume a controlului, a unei stări permanente de teroare

În totalitarism libertatea de exprimare este cea dintâi libertate controlată de autorităţi. Tu susții libertatea de exprimare?

Studiu Israel: Imunitatea naturală este de 27 de ori mai eficientă decât imunitatea indusă de vaccin

Averea miliardarilor a crescut mai mult în timpul pandemiei decât în ​​ultimii 14 ani

Distribuie acest articol Oficial Media
Share