Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Aurelian Cotinescu, PNL: 27 septembrie reprezintă pentru municipiul Târgoviște și judeţul Dâmbovița, şansa la Dezvoltare!

Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și candidat pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, a transmis un mesaj cu ocazia debutului campaniei electorale. Liderii PNL sunt încrezători că pe 27 septembrie cetățenii vor face o schimbare la conducerea județului și vor alege ”altfel”. Mai spun tinerii liberali, că principalul obiectiv îl reprezintă dezvoltarea Târgoviștei și a județului Dâmbovița.

Aurelian Cotinescu, declarații:

”27 septembrie reprezintă pentru municipiul Târgoviște și pentru judeţul Dâmbovița, şansa la #Dezvoltare!
Aurelian COTINESCU și Sorin ION alături de echipa PNL Târgoviște, echipa PNL Dâmbovița și liderul liberalilor dâmbovițeni, Virgil Guran, au încredere că pe 27 septembrie, târgoviștenii și dâmbovițenii fac #Schimbare!
PNL atât la nivelul municipiului Târgoviște cât și la Consiliul Județean Dâmbovița, vă propune doi oameni serioşi, este vorba de Aurelian Cotinescu şi Sorin Ion.
Avem convingerea că avem candidaţii cei mai buni, oamenii care pot câştiga atât Consiliul Județean Dâmbovița, cât şi Primăria municipiului Târgoviște .
A doua zi de campanie, încă de la primele ore ale dimineții, am fost printre târgovișteni, cărora le-am făcut cunoscute proiectele, am discutat deschis, ca să preluăm din ceea ce ne spun târgoviștenii, astfel încât să putem duce la îndeplinire principalul nostru obiectiv: #dezvoltareaTârgoviștei, #dezvoltarea judeţului Dâmbovița.
#SePoateSiAltfel
#AvetiÎncredere
#Sepoate
#DezvoltămTârgoviștea
#DezvoltămDâmbovița
#UnCapitolNouPentruDâmbovița”

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița; CMF 21200012

Distribuie acest articol Oficial Media
Share