Carmen Holban alături de copiii din centrele sociale: Sunt aici lângă noi și trebuie să știe că cineva se gândește la ei!

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a fost prezentă în aceste zile în mai multe centre sociale, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, secția de Pediatrie, la Târgul de Crăciun de la Vulcana Pandele, iar vizitele vor continua până la sfârșitul lunii decembrie. Motivul este același ca în fiecare an, întâlnirea cu cei mici, cu tinerii și copiii mai puțin norocoși atunci când vine vorba de prezența unei familii.
Alături de o echipă la fel de bine intenționată, Carmen Holban a reușit să le ofere bucurie și sentimentul că nu sunt singuri pe lume. Și vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, s-a implicat în acest demers umanitar, iar imaginile sunt grăitoare pentru modul în care copiii le-au primit pe doamnele ”Moș Crăciun”.
Cu siguranță impactul de a intra în contact cu acești copii este unul deosebit de puternic, dizabilitățile, suferințele și lipsa unei vieți normale, sunt elemente care nu te pot lăsa indiferent. Iar pentru a face o politică ”pentru oameni” este necesar să-i cunoști pe toți, să le calci pragul casei și, dacă poți, să ajungi să-i înțelegi. Cred că doar așa se pot naște legi, proiecte și soluții care să le fie cu adevărat de folos.
Prima vizită a avut loc la Complexul de Servicii Sociale ”Floare de Colț” din Târgoviște și la Complexul din Găeşti.

Carmen Holban: Sunt aici lângă noi și trebuie să știe că cineva se gândește la ei!

”Sunt aici lângă noi și trebuie să știe că cineva se gândește la ei, mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă.
 Datorită unor oameni inimoși și cu sprijinul vicepreședintei Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, astăzi, am reușit să le facem o surpriză celor 45 de copii și tineri care se află în îngrijirea Complexului de servicii sociale Floare de Colț din Târgoviște și a Complexului din Găeşti.
 Totodată, vreau să-i felicit pe toți cei care au grijă de acești copii și care îi fac să simtă, atât cât de mult se poate, că sunt parte a unei mari familii. Le urăm tuturor sărbători fericite și multă, multă sănătate!”, a precizat Carmen Holban într-o postare publică.

Cea de a doua întânire a avut loc pe 8 decembrie la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, secția de Pediatrie, acolo unde copiii internați au fost surprinși să vadă că Moș Crăciun i-a căutat mai devreme.

Alături de doamna vicepreședinte a Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, am dat o mână de ajutor doamnelor Radu Ioana Antoaneta, director medical, și Rodica Nicolae, director îngrijiri medicale în cadrul SJUT, care au avut grijă ca micuții să primească darurile care le-au înveselit ziua.
 Mă bucur că am reușit să-i facem să uite, chiar și pentru câteva ore, de aceste momente delicate, dar sunt convinsă că vor trece foarte repede și cu bine peste această perioadă.
 𝘓𝘦 𝘶𝘳𝘢̆𝘮 𝘵𝘶𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳 𝘪̂𝘯𝘴𝘢̆𝘯𝘢̆𝘵𝘰𝘴̦𝘪𝘳𝘦 𝘨𝘳𝘢𝘣𝘯𝘪𝘤𝘢ă! 𝘔𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘤𝘢 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳, 𝘔𝘰𝘴̦ 𝘊𝘳𝘢̆𝘤𝘪𝘶𝘯 𝘪̂𝘪 𝘷𝘢 𝘨𝘢̆𝘴𝘪 𝘢𝘤𝘢𝘴𝘢̆ 𝘢𝘭𝘢̆𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘥𝘦 𝘪̂𝘯𝘵𝘳𝘦𝘢𝘨𝘢 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦”, a mai adăugat Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share