Deputat Carmen Holban alături de copii la proiectul educațional ”Târgul de toamnă”

Deputat Carmen Holban a participat la Proiectul Educațional Național – ,,Tezaurul Toamnei – Tradiții de ieri. Tehnologii de azi” – Activități de voluntariat SNAC & Activități extrașcolare, Ediția a-IX-a, organizat de Școala Gimnazială “Prof. Paul Bănică” din Târgoviște și Școala Gimnazială ,,I.Al. Brătescu Voinești Târgoviște”.
Într-o lume în care tehnologia își pune tot mai mult amprenta asupra vieții de zi cu zi, păstrarea tradițiilor noastre, a ceea ce ne face unici, este cu atât mai necesară. Tocmai de aceea, Școlile Gimnaziale „Prof. Paul Bănică” și „I. Al. Brătescu Voinești” din Târgoviște – organizatoare ale evenimentului „Tezaurul toamnei – tradiții de ieri, tehnologii de azi” – merită toate felicitările noastre!
La invitația doamnei Anca Milea, director al Școlii Gimnaziale „Prof. Paul Bănică”, împreună cu doamna Luciana Cristea, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, și doamna Ileana Nicolaescu, inspector școlar general, am participat la acest frumos târg, în care copiii și cadrele didactice din 40 de școli dâmbovițene au venit cu cele mai aspectuoase și gustoase produse de toamnă. De asemenea, o felicit pentru implicare și pe doamna primar Adina Stoican pentru că a ales să participe la acest eveniment, alături de elevii din comuna Bilciurești.
Felicitări tuturor! Avem nevoie de astfel de evenimente!”, a scris Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița pe pagina de social media.
Potrivit datelor oferite de organizatori, ”scopul proiectului a fost colectarea de fructe, legume, conserve și alte bunatati de toamna, pentru a fi donate in scop caritabil”.
Beneficiarii sunt:
1.Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom Down ,,Sfânta Maria”
2. Centrul rezidențial de asistență și reintegrare/ reintegrare socială pentru persoane fără adăpost ,,Sfânta Maria”
3. Centrul social de la Tuicani.
În cadrul acestui eveniment au fost evidențiate talente literare și artistice.
Organizatorii au ținut să mulțumească elevilor, părinților și tuturor cadrelor didactice pentru inițiativă, implicare și colaborare.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share