03/08/2021

Carmen Tănase: Aștept să se termine această descreierare. Nu este legal să ţi se interzică absolut nimic!

Actriţa Carmen Tănase a anunţat la Antena 3 că a luat o decizie radicală.

Cunoscută pentru poziţiile sale dure în timpul pandemiei, îndrăgita artistă spune că renunță la filmările pentru care i se se cere obligatoriu test anti-Covid. „Da, mi s-a cerut pentru o filmare şi am renunţat la filmare”, a mărturisit Carmen Tănase, notează stiripesurse.ro

De asemenea, actriţa a spus că nu se va supune acestei cerinţe, în cazul în care va fi invitată să participe la diferite evenimente care impun această testare pentru COVID.

„Nu mă duc. Aştept să se termine această descreierare. Nu ştiu cât va dura. Orice demenţă şi orice deviaţie din istorie, la un moment dat s-a terminat. Deocamdată nu este legal să ţi se interzică absolut nimic. Când va fi legal, vom discuta atunci”, a răspuns Carmen Tănase.

”Nu trec peste principiile mele”

„Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică. Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât voi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul.

Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”, a declarat Carmen Tănase, într-o emisiune TV.

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share