Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Tănase: ”Cum ar fi să meargă la vot doar vaccinații?”

Cunoscuta și apreciată actrița Carmen Tănase este de părere că măsurile autorităților privind facilitățile acordate cetățenilor care s-au vaccinat anti-covid sunt  discriminatorii. Potrivit RealitateaPlus, actrița susține că privilegiile nu sunt justificate. De asemenea, Carmen Tănase reamintește că oamenii trebuie lăsați să decidă singuri pentru soarta lor.

„După părerea mea umilă, de nespecialist, este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Consider că fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său. Sloganul acesta care se tot învârte, “Libertatea ta se oprește atunci când îmi încalcă libertatea mea” deja a devenit un clișeu. Nu, libertatea mea, libertatea ta și a oricui nu se oprește deloc. Este libertatea mea să decid dacă fac ceva sau nu cu propriul meu corp. (…) Ai dreptul să poți face tot ceea ce fac ceilalți. (…) Cei care nu sunt lăsați să participe la anumite lucruri ale societății să fie scutiți de plata taxelor și impozitelor. Ce părere aveți? Să nu iasă la vot, de exemplu. Cum ar fi să fie campanie electorală și să se meargă la alegeri. Ar merge doar vaccinații?

(…) Am putea să facem un lucru de bun-simț, adică să lăsăm oamenii în pace să hotărască singuri ce au de făcut. Până acum nu ne-a dus nimeni de mână, slavă Domnului, nu a murit nimeni de grijă până acum.”, a declarat Carmen Tănase.

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">