Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cei care au propus și cei care au votat în senat certificatul verde trebuie cercetați conform art. 193,194 Cod Penal, Infracțiuni Contra Integrității Corporale

Se pare că nimeni nu se sesizează că este vorba despre infracțiuni contra integrității corporale sau sănătății așa cum sunt ele prevăzute în lege. Articolele 193, aliniatul 1, litera e spune clar că: e) punerea în primejdie a vieții persoanei, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Cei cărora deja v-a fost afectată sănătatea în urma vaccinării puteți depune plângere penală

Art. 193 Cod Penal, aliniatul(2) Când fapta a fost săvârșită în scopul producerii uneia dintre consecințele prevăzute în alin. (1) lit. a)lit. b) și lit. c), pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.

Punerea în primejdie a vieții persoanei este recunoscută de către producătorii vaccinurilor care transmit peste 2000 cazuri de deces spontan în momentul vaccinării, precum și alte decese având drept cauză serul experimental. De asemenea,producătorii au anunțat o serie de alte vătămări corporale grave, paralizii, afectarea sănătății sub diverse forme pe site-urile proprii. Acest fapt este cunoscut de cei care propun vaccinarea, de membri ai CNSU, politicienii și parlamentarii care susțin și votează vaccinarea, precum și cadrele medicale care exercită actul de inoculare a serului.

Actul de afectare a sănătății și de vătămare corporală, în acest caz, este premeditat

Organizația Mondială a sănătății a publicat toate reacțiile adverse, de la cele ușoare până la moartea spontană pe scaunul de vaccinare. La data acestui articol sunt înregistrate 12.302 decese în momentul vaccinării. Menționează site-ul OMS, că au fost înregistrate peste 2,4 milioane de reacții adverse și, desigur alte zeci sau sute de mii de decese, întrucât în urma accidentelor cerebrale, ale infarcturilor și alte cauze provocate de serurile tuturor vaccinurilor COVID-19.

Ba mai mult, în cazul unui deces, parchetele trebuie să se sesizeze conform legii, art. 195 Cod Penal: Dacă vreuna dintre faptele prevăzute în art. 193 și art. 194 a avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 6 la 12 ani. ȘI DOAR PENTRU UN SINGUR DECES TREBUIE ARESTAȚI TOȚI CEI VINOVAȚI. RULETA RUSEASCĂ LA CARE TE OBLIGĂ POLITICIENII ESTE FAPTĂ PENALĂ. DECESELE ÎN MASĂ POARTĂ NUMELE DE GENOCID.

Fac precizarea că suntem pro-sănătate și pentru tot ce înseamnă bunăstarea noastră și a semenilor noștri. De asemenea, nu suntem împotriva alegerii oricărui cetățean de a se vaccina sau de a apela la orice alt act medical. Doar că oamenii trebuie să aibă dreptul de alege cum dispun de propriul corp și să fie informați corect, conform datelor adunate de OMS. De la paralizii, la amputări de membre, de la afecțiuni grave pe viață, la orbire și, mai cu seamă, moartea spontană sau moartea în urma suferințelor efectelor adverse ale vaccinurilor.

Infracțiuni contra integrității corporale

În momentul în care propui și votezi la obligarea inoculării unei substanțe despre care ști că poate provoca moartea sau vătămarea corporală gravă, se numește premeditare și se pedepsește conform legii, art. 193,194, 195 Cod Penal. Este valabil și pentru cadrele medicale care efectueză actul medical și nu pune la dispoziția pacientului informația că în urma injectării poate muri sau suferii alte vătămări și afectări grave ale sănătații. LEGIUITORUL SPECIFICĂ PEDEPSIREA ȘI A FĂPTUITORULUI DIN CULPĂ, PRECUM ȘI TENTATIVA LA ACESTE INFRACȚIUNI CONTRA INTEGRITATII CORPORALE.

Aici puteți găsi toate reacțiile adverse înregistrate până la această dată! Click pe VigiAccess Alte surse despre informarea corectă și pentru consimțământul informat al pacientului în alegerile medicale care privesc integritatea corporală și viața:

www.openvaers.com

www.wonder.cdc.gov/vaers.html

Puteți accesa pdf-ul VAERS cu cele peste 32 de mii de decese în 6 luni, doar în America și Europa

https://circleofmamas.com/wp-content/uploads/2021/04/Compilation-of-Injuries-Deaths-Jan-Sept-2021.pdf

Decesele provocate de vaccinare într-un interval de 6 luni. Perioada 6 martie-9 septembrie 2021. Peste 2,5 mil de efecte adverse doar in America si Europa.

”Rolul presei este de a informa corect, de a publica opinii din toate sursele, de a investiga și de a prezenta cititorilor știri necenzurate. Ziarul nostru îndeamnă la un climat de bună conviețuire, la respectarea legilor, la o viață demnă și prosperă. Libertatea și sănătatea sunt valori esențiale pe care fiecare dintre noi trebuie să le prețuiască și să le consolideze.” redacția Oficial Media

Citește și:

Breaking! Senatul a respins certificatul verde. Prima victorie a libertății în fața opresiunii

Gata cu crimele împotriva umanității, frați români! Cerem recunoașterea imunității dobândite natural!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share