Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cele 9 vibrații în evoluția personală

Totul in univers vibreaza, iar numerologia in mare parte pe asta se bazeaza. Numerele reprezinta anumite arhetipuri de care ne putem folosi constient pentru a ne imbunatati existenta.

Cele 9 vibratii le putem privi si ca pe o scara evolutiva pe care fiecare dintre noi suntem datori universului sa o parcurgem cel putin o data in aceasta viata. Aceasta porneste intotdeauna de la unu, propria noastra identitate. Cunoscand ceea ce este necesar sa deprindem pe fiecare treapta, ne putem face usor o analiza a propriei noastre evolutii.

Cele 9 vibrații în evoluția personală

1 – Sa ne desprindem din dependenta parintilor si sa dobandim propria independenta este cel mai important pas in evolutia noastra. O viziune proprie, un scop clar in aceasta viata, ne ajuta sa devenim constienti de capacitatea noastra de creatie, de actiune, si putem deveni astfel o sursa de inspiratie pentru ceilalti.

2 – Relatiile, comunicarea si afectiunea. Cum este relatia cu mine? Cum este relatia mea cu societatea? Cum comunic? Cum imi manifest si primesc afectiune? Acestea sunt doar cateva intrebari care ne pot ajuta sa constientizam natura relatiilor noastre. Relatia pe care o avem cu propria persoana este cea care genereaza relatiile exterioare. Daca relatiile tale nu sunt tocmai cele mai placute, atunci poate modul tau de a comunica sau atitudinea pe care o ai fata de ceilalti nu este cea mai potrivita.

3 – Universul doreste sa constientizam capacitatea noastra de exprimare artistica sau orice forma de exprimare a gandurilor, a emotiilor interioare si a sentimentelor fata de ceilalti. Fiecare dintre noi ar trebui sa capete o forma de cunoasterea sau sa-si manifeste creativitatea intr-un domeniu care ii face placere. Acest lucru aduce cea mai importanta forma de stabilitate in viata noastra.

Pentru orice constructie avem nevoie de disciplina

4 – Realizarile concrete, faptele sunt cele care consolideaza increderea in propria persoana. Pentru orice constructie sau reconstructie din viata noastra avem insa nevoie de disciplina. Desi pentru multi dintre noi acest cuvant are o conotatie negativa, il percepem ca pe o impunere exterioara si o ingradire a libertatii, fara sa deprindem insa aceasta practica devenim sclavii propriilor ganduri si emotii si astfel putem fi usor influentati.

5 – Atunci cand am parcurs constient primele trepte, incepem sa ne oferim valorizare. Avem incredere in intuitia noastra, stima de sine se stabilizeaza si ne deschidem catre noi posibilitati de expansiune, aventura. Devenim flexibili si adaptabili.

 6 – Armonia incepe sa se instaleze in noi insine, ne simtim in echilibru cu ceea ce se intampla in viata noastra, si ne putem conecta la vibratia iubirii. Aceasta balanta ne cere sa gasim masura intre cele doua talere : viata personala – ce ne aduce confort si bucurie, si viata profesionala – cum putem castiga bani facand ceea ce ne place.
 7 – O retrospectiva a propriilor actiuni si decizii poate fi revelatoare. Uneori este necesar sa supunem un timp unei analize, sa petrecem un moment singuri, fara a ne simti izolati tocmai pentru a ne cunoaste in profunzime si a obtine intelegerea faptului ca suntem mai mult decat un trup, avem o descendenta divina.

Ce facem cu Puterea

 8 – Cu totii cautam recunoasterea sociala si materiala. Ne dorim sa ne manifestam puterea in raport cu ceilalti in diverse forme. O folosim insa pentru a crea sau pentru a distruge? Suntem supusi multor teste, mai intai sa aratam ca o meritam iar dupa ce o obtinem sa demonstram ca stim ce sa facem cu ea. Atunci cand o obtinem natural, prin meritele personale si reusim sa ne tinem sub control ego-ul, sa evitam abuzul, putem obtine adevarata putere aceea de a merge mai departe, la nesfarsit.

 9 – Viata reprezinta o succesiune de nasteri ce devin piloni de sustinere pentru dezvoltarea noastra. Ne nastem prin relatiile de prietenie, relatiile de iubire, creatie si exprimare personala, acestea fiind doar cateva exemple prin care noi ne transformam in fiecare zi. Sa fii deschis schimbarii si dispus sa inveti lucruri noi in fiecare zi, poate fi cea mai inalta forma de intelepciune!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share