Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

900 de milioane de doze de apă chioară pe post de vaccin anti-apocaliptic. Frauda covid merge mai departe

Nimeni nu are nicio idee ce se află de fapt în aceste flacoane… În cea mai bună situaţie acest lucru pur şi simplu nu funcţionează, iar în scenariul cel mai prost este o problemă foarte serioasă, a declarat unul dintre oficialii UE.

900 de milioane de doze de apă chioară

Escroci nenominalizați au oferit doze împotriva COVID-19 care valorau în jur de 12,7 miliarde de euro unor ţări membre ale Uniunii Europene, au declarat doi oficiali europeni, ilustrând modul în care infractorii încearcă să facă profit de pe urma campaniei de vaccinare, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

În cea mai bună situaţie acest lucru pur şi simplu nu funcţionează, iar în scenariul cel mai prost este o problemă foarte serioasă

Mai multe ţări ale Uniunii Europene au anunţat că au avut oferte din partea unor „presupuşi intermediari” pentru 900 de milioane de doze de vaccinuri anti-COVID la un preţ total solicitat de circa 12,7 miliarde de euro, a anunţat joi Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), relatează Reuters.Nu este o mare problemă să te imunizezi cu un ser inofensiv, căci nici despre cele produse original de firmele deja mediatizate TV nu știm nimic. Cred că aici marea problemă nu constă în ce bagă guvernul în tine, ci unde se duc banii. Că atata vreme cât companiile farmaceutice au contracte cu OMS, cu instituțiile naționale și europene de profil, se vor vedea în situația în care vor rămâne cu milioane de doze pe stoc și cu afacerile distruse.

Repet pentru a se înțelege cât mai bine: nu este vorba despre ce bagă guvernul în tine pentru că oricum nimeni nu știe nimic, nimeni nu poate dovedi nimic despre niciun ser al vreunei companii farmaceutice. Ba chiar unele dintre ele au anunțat public că mult mediatizatul ser nu este vaccin propriu-zis. Vezi declarațiile unui oficial de la Pfizer! Devine o problemă gravă dacă in flacoane nu se află un simplu ser fiziologic. După cum afirmă Reuters, OLAF a declanşat o investigaţie în cursul acestei luni în privinţa unor oferte de vaccinuri frauduloase, subliniind că escrocii încearcă să profite de pe urma faptului că din cauza crizei de vaccinuri campania de inoculare bate pasul pe loc.

Din păcate nu se mediatizează suficient și faptul că în unele state, oamenii refuză să se vaccineze. Ne întrebăm câte vaccinuri sunt aruncate și trecute fictiv persoane vaccinate. Aici ar merita o investigație, o anchetă la fel de amplă ca aceasta demarată împotriva vânzătorilor de apă chioară pe post de salvare anti-apocaliptică.

OLAF ar face bine să verifice de asemenea, traficul cu bețe de scos m…cii

Înfloritor a fost și traficul cu măști, cu echipamente de scafandri, cu izolete care n-au fost utilizate niciodată. S-au vândut miliarde de măști din toate țesăturile și din toate materialele textile care nu aveau nicio legătură cu vreo măsură sanitară. Dar nimeni nu vorbește despre banii care îi dau sărmanii oameni pe pânze de pus la gură și care nu au niciun efect medical pozitiv, ba din contră, nu sunt indicate. Nimeni nu vorbește despre comerțul cu bețe de scobit în nas care nu relevă nimic altceva decât secrețiile din dotare și pe care sute de milioane de oameni au plătit miliarde de euro. OLAF ar face bine să verifice de asemenea, traficul cu bețe de scos m…cii.

O informație corectă! Susține proiectul ADEVĂR PENTRU CITITOR! 

„OLAF a primit informaţii de la mai multe state UE despre oferte de vaccinuri împotriva COVID-19 de la presupuşi intermediari”, a precizat biroul de presă al OLAF într-un comunicat trimis Reuters. „Până acum, toate aceste oferte diferite reprezintă peste 900 de milioane de doze de vaccinuri la un preţ solicitat total de 12,7 miliarde de euro”, a adăugat sursa citată.

Companiile farmaceutice care produc vaccinuri împotriva coronavirusului susţin că vând numai guvernelor, cu care au o relaţie directă. OLAF a avertizat săptămâna trecută în privinţa escrocilor care încearcă să vândă vaccinuri în blocul Celor 27.

Liderii UE vor discuta joi prin videoconferinţă despre cum îi pot proteja pe cei 450 de milioane de cetăţeni ai lor de tulpini noi, mai contagioase, ale coronavirusului, despre asigurarea unor livrări stabile de vaccinuri, intensificarea producţiei şi modificarea vaccinurilor pentru a contracara noi variante. Pentru detalii privind investigație OLAF vă invităm să citiți sursa Agerpres.

Informează-te corect! Vino pe canalul Telegram al echipei Oficial Media!


Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

Citește și:

Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Relansarea partidului Pro România – Adrian Țuțuianu

Mucii de Wuhan de la presupunerea rezonabilă la cauza coincidentă. Test de inteligență pentru idioți

Cristian Tudor Popescu: Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Dacă face ceea ce a spus că are de gând să facă, asta va fi

Ultimele știri:

Care este orașul imun la coronavirus. Studiul efectuat a dovedit o imunitate de lungă durată

Condiții de susținere a examenului de admitere în școlile de subofițeri jandarmi

Tragedia de astăzi aduce semne de întrebare. Copilul mort la școală trebuia să poarte mască?

Dispar salariile de mii de euro din sistemul bugetar. Ce instituții publice sunt vizate

Declarații:

Dezvăluiri șoc: Legal nu există decese DE covid. Cel mai mare criminalist român numește pandemia ”o înțelegere între oameni particulari”. ”Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. Punct.”

Decizie de urgență! Autoritățile au oprit rapelul Pfizer după ce 46 de rezidenți ai unui azil din Spania au decedat după vaccinare

Life Style:

Tu știi ce vrei de la o relație? Iată 4 lucruri care te ajută să-ți dai seama cum să fii mai aproape de iubirea perfectă

Psiholog: De ce fugim după oameni stabili emoțional?

Îți este dor de o vacanță, dar te sperie încă pandemia? Iată cum poți călători în siguranță

Distribuie acest articol Oficial Media
Share