Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Claudia Gilia – Prefectul Județului Dâmbovița – Măsuri și soluții în cea mai grea perioadă pe care o traversează România

Claudia Gilia a prezentat câteva dintre măsurile luate de guvern și în speță de Prefectura Dâmbovița, în contextul crizei prin care trece societatea noastră, de la economie la politic și geostrategic. Prefectul Județului Dâmbovița își desfășoară mandatul de conducere a instituției într-una dintre cele mai dure perioade pe care le traversează România de după Revoluție. 
Claudia Gilia - Prefectul Judetului Dambovita
Conferinta de presa, Claudia Gilia – Prefectul Judetului Dambovita, 21.03.2022
Principala temă a conferinței a fost domeniul muncii, situația la nivel național și județean, dar s-au atins cum era firesc, subiectele care apasă administrația și societatea în ansamblul ei:
  1.  Ajutoare pentru persoane defavorizate

  2.  Măsuri de urgență pentru refugiați

VIDEO:

Măsurile pe care Guvernul României le-a luat de a acorda ajutoare de urgență în valoare totală de 1.573.150 lei pentru sprijinirea a 393 de familii și persoane singure afectate de inundații, alunecări de teren, accidente ori care au probleme de sănătate sau alte cauze care pot conduce la apariția sau sporirera riscului de excluziune socială.

Claudia Gilia – Prefectul Județului Dâmbovița – Precizări

În județul Dâmbovița, de aceste ajutoare vor beneficia 42 de familii și persoane afectate. Suma totală de sprijin este de 120.200 lei.
Propunerile de ajutoare de urgență au la bază anchetele sociale efectuate de către agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială centralizate la nivelul Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială, transmise ulterior Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.
Sumele alocate pentru județul Dâmbovița variază între 500 de lei și 5.000 de lei, beneficiarii fiind din: Târgoviște, Pucioasa, Titu, Moreni, Ulmi, Crângurile, Potlogi, Conțești, Gura Șuții, Glodeni, Malu cu Flori, Vulcana Băi, Dragomirești, Voinești, Ludești, Vlădeni, Morteni, Crevedia, Șotânga și Vișinești.

CITEȘTE ȘI:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share