Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Comandant de poliție: ”această militarizare excesivă a “problemei covid” dăunează grav…”

Este din ce în ce mai vizibil că poliția fraternizează cu populația. Un fost șef al poliției declară că această militarizare excesivă a ”problemei covid” dăunează grav moralului bravului popor român.

această militarizare excesivă a “problemei covid” dăunează grav

Dacă ne uităm la ce se întâmplă în ultimele zile în lume vom vedea polițiști care nu mai intervin în protestele anti-mască, anti-vaccinare. De ce? Foarte simplu: ei, prietenii, rudele, au fost și vor fi aceleași victime egale cu populația. Victime ale sistemului medical, victime ale lispsirii de libertăți și, deopotrivă, victime ale sistemului politico-economic.

Citește aici: Experimentul unor demenți. Suntem considerați niște imbecili

Nu poți să pregătești un polițist care are un rol esențial în menținerea ordinii, în prinderea infractorilor, un agent sau inspector care ar trebui să apere oamenii de tâlhari și criminali, pentru ca mai apoi să îl trimiți la colțul blocului să urmărească bătrâni și copii care nu au masca peste nas.

Este umilitor pentru visele lor, pentru familiile lor, să meargă acasă să își pună pruncul pe genunchi și să îi povestească cu ce vitejie a prins trei pensionari fără mască. O decadență a uniformei, o îngenunchiere a bravei lor meniri.

Comisar Șef Danil Zepiși, fost șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița

De curând mesajul fostului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, comisar șef Danil Zepiși, atrage atenția că direcția în care se îndreaptă acest guvern este una extrem de periculoasă pentru libertățile poporului român. Iar când acest manifest vine de la un șef de poliție este cu atât mai mult de luat în seamă, atât de oamenii în uniformă, cât și de societatea civilă.

Comisarul Șef Danil Zepiși întreabă retoric ”Nu vă e teamă că țața Leana o să fugă în munți de frică să nu fie împușcată cu PM(Modena) – seringa?” Asta ne duce cu gândul la măsurile radicale ce tulburau societatea anilor 1945. ”Fuga în munți” la care face referire comisarul șef este prigoana care elimina o parte importantă a populației active sau îi obliga pe români să se adapteze prin metode ce includeau supunerea totală. Acest cadru inflexibil a produs o respingere a regimului și un refuz din partea multor cetățeni de a participa la distrugerea societății existente.

Polițiștii s-au antrenat să prindă infractori, nu copii de 7 ani fără mască

Poziția constituțională de jure a Partidului Comunist Român ca „partid unic și organ conducător al statului” impunea o autoritate totală a partidului comunist. Zepiși mai scrie în comentariul său: ”De ce a fost nevoie sa se militarizeze spitalele?!”, fapt ce ne duce din nou în zona de autoritate totală, sau cum s-a autointitulat Grupul de Comunicare Strategică – Unica sursă Oficială de Informare.

Ne întrebăm de ce fraternizează poliția cu populația? Pentru că niciodată nu trebuie să mai asistăm la masacrul și pribegia ”rezistenței” românești din vremea comunismului, -cea mai puternică și longevivă mișcare din estul Europei și din fostul bloc de sorginte sovietică. Polițiștii fraternizează cu românii pentru că sunt angajați de ei și au onoarea de a lucra pentru ei, nu împotriva lor. Fraternizează pentru că poliția de astăzi nu este securitatea din 45 sau 60, pentru că s-au antrenat să prindă infractori și nu copii de 7 ani fără mască.

Foto: Oficial Media – Comisar șef Danil Zepiși o viață în poliție, în funcții de conducere, și un deceniu la cârma Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, 4 ani ca adjunct și 6 ani ca Șef al ”POLIȚIEI DÂMBOVIȚENE”

Această militarizare excesivă a “problemei covid” dăunează grav

”A auzit cineva de Nelu Tătaru înainte și după ce a fost ministru?! A auzit vreun dâmbovițean de maestrul Voiculescu înainte și după și înainte de a fi ministru?! Nu vedeți că viața noastră este o miză numai când votăm?

De ce a fost nevoie sa se militarizeze spitalele?! Ce au făcut managerii militari mai mult decât managerii civili?! De ce l-au numit pe colonelul Gheorghiță mare sef peste vaccinuri? Am dedus repede: mai era nevoie de un general!

Nu vi se pare că aceasta militarizare excesivă a “problemei covid” dăunează grav moralului bravului popor român?! Nu vă e teamă că țața Leana o să fugă în munți de frică să nu fie împușcată cu PM(Modena) – seringa? Și să vezi apoi căutări cu dronele și elicopterele MAI!”

Citește și:

Dr. Adina Alberts face mărturisiri cutremurătoare: ”A fost sistat accesul la medicamente care aduceau beneficii”

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Cele 20 de răspunsuri ale lui Robert F. Kennedy. Nepotul președintelui american declară că planul macabru va cădea și toți cei din sistemul politic și medical, implicați în decese, vor fi pedepsiți

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Florin Călinescu despre pandemia de Coronavirus: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO LIBERTATE!

Experimentul unor demenți. Suntem considerați niște imbecili

Mircea Badea, despre controlul maselor, declanșarea unor experimente, forța brută și pușcăria

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Distribuie acest articol Oficial Media
Share