Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Experimentul unor demenți. Suntem considerați niște imbecili

De parcă nu ar fi de ajuns faptul că populația a devenit experimentul unor demenți, de parcă nu toată lumea ar ști că o răceală rămâne o răceală indiferent câte denumiri i s-ar găsi, cei care încearcă un control totalitar o fac fără discernământ, ba chiar luând în râs libertățile și inteligența noastră. O răceală ”cu două cocoașe”, spune Nelu Tătaru. Suntem considerați niște imbecili de către ”Unica Sursă Oficială”.

Experimentul unor demenți

O răceală ”cu două cocoașe”

Grupul strategic culege cazuri de răgușeală și tuse de pe mai știu unde: centre sociale, aziluri de bătrâni, spitale de psihiatrie. Culege cazuri de roșu-n gât de pe la câteva vedete și persoane publice, pentru întărirea mesajului -asta face parte din tehnica manipulării-, că românul de rând nu știe ce înseamnă a crea o problemă, alegătorul din fotoliu nu cunoaște Decalogul lui Chomsky. Și fiindcă bau-bau trebuia să poarte un nume, iau zis simplu, covid.

În timp ce autoritarismul se răspândește la nivel global, pe măsură ce se adoptă legi ce anulează ori restrâng drepturile și libertățile unei persoane, pe măsură ce ne sacrificăm libertatea, treptat, ne vom pierde capacitatea și dreptul de a decide și de a trăi într-o lume mai puțin liberală și liberă. Credeți cu adevărat că atunci când primul, al doilea, al 16-lea val al coronavirusului va deveni „o amintire”… guvernele vor anula legile și măsurile obligatorii ce vă sunt impuse astăzi, sau vor fi păstrate? – Edward Snowden

Citește articolul integral:


Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”


Când ministrul sănătății bate câmpii cu grație despre platoul de la 1500 de parcă ar fi în excursie la Piatra Arsă, noi oamenii simpli ne întrebăm dacă așa trebuie să fie, adică să fim conduși la mișto de unii care nici nu știu să mintă, nici nu știu să inventeze argumente, sau pur și simplu ne cred bătuți în cap și ne consideră o prostime care nu are ce să facă indiferent câte aberații ar debita. El este ”celula de criză”, este organul, sursa oficială, unicul. Sună a ”mein kampf”, dar cam așa se vede din exterior. Să nu uităm ca nici măcar liderul macabru cu toate puterile de la vremea aceea nu a rezistat. Și nici locotenenții săi.

Ce spun specialiștii:


Există virusul corona de la facerea lumii, dar îl știam sub denumirea de guturai. Există și legi pe care trebuie să le respectăm. Măsurile decretate de guvern și legile țării nu se discută. Poate doar clanurile de interlopi să le încalce, nu și noi, populația care respectă Constituția României. Poliția? Poliția intervine la bătrâna cu trei legături de pătrunjel- îi închide taraba și îi face dosar penal celei care a ieșit din casă pentru că o săptămână mâncase doar zahăr. Dacă respectăm distanțarea fizică și măsurile de igienă, dacă respectăm starea de alertă în toate articolele ei, asta nu înseamnă că vom accepta distanțarea socială, că vom digera ”stingerea” la ora 22:00, închiderea bisericilor, sistarea evenimentelor culturale și educative.


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Cineva și-a asumat rolul de torționar în ”experimentul Stanford”, ca să facem o metaforă de dragul literaturii, deși este de factură dreaptă, liberală și ar trebui să nu accepte nicicum aceste îngrădiri ale libertăților. Inaintașii lor fiind victime ale sistemului totalitar și din respect pentru suferințele lor ar trebui să nu recurgă la compromisuri de repetare și aplicare ale ”fenomenului Pitești”.


Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Dacii nu se temeau de moarte, de aceea nu a reușit experimentul ”Stanford” – partea a IV-a


Suntem tratați ca niște imbecili care pot fi duși la tăiere cu zâmbetul pe buze sau chiar în hohote de râs. Am mai văzut în istorie filmul ăsta. Leșini de râs… că nu mai avem voie dintr-un județ în altul, sau să ne vedem copiii ori părinții fără certificat de naștere, că nu mai avem voie să circulăm noaptea fără pașaport de noapte, că nu mai avem voie să dansăm, să plângem, să mâncăm altceva decât ni se spune de la unica sursa oficială. Toate televiziunile încep cu ”mihaela” sau lolek și bolek, după caz, și nu se abat de la sursa celui mai iubit conducător. Aceeași poezie ca la ”Cântarea României”.

Legea carantinei este gandita nu pentru COVID-19, ci pentru o perioada nedeterminata, in asa fel incat controlul sa fie absolut

Prezent în studioul emisiunii “Marius Tucă Show”, Alexandru Rafila a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit ultimele afirmații făcute de ministrul sănătății, Nelu Tătaru, despre evoluția pandemiei de coronavirus în țara noastră. O pseudopandemie despre care au vorbit biologi, virusologi, cercetători din întreaga lume, chiar laureați ai premiului Nobel. Cenzurați pe rețelele de socializare pentru afirmațiile că acest corona sars cov se manifesta ca o simplă răceală și este mai ușor decât multe gripe, rămân doar site-urile care nu au înclinat slugarnic capul, să le publice interviurile și declarațiile științifice.


Există și oameni normali la cap:

Distanța fizică nu este obligatorie și nici masca nu se poartă pe motiv că nu s-a dovedit eficiența ei

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități


Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a făcut o criză râs în momentul în care Marius Tucă i-a cerut să comenteze declarațiile confuze făcute de ministrul Nelu Tătaru, cu privire la evoluția numărul de cazuri COVID. Pentru câteva minute, Alexandru Rafila nu a putut să rostească niciun cuvânt. În cele din urmă, profesorul și-a revenit în fire și a încercat să explice ceea ce ministrul sănătății a vrut să spună. Momentul a devenit viral pe reţelele de socializare. Iată imaginile:

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Distanța fizică nu este obligatorie și nici masca nu se poartă pe motiv că nu s-a dovedit eficiența ei

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

“COVID-19 Nu este boală, este un virus gripal! “au declarat doi medici de la institutul Marius Nasta

Top 30 de articole naționale și internaționale, de la izbucnirea epidemiei coronavirus. Specialiști, virologi, jurnaliști, oameni de cultură, politicieni, despre COVID 19

Profesor italian: Destul cu terorismul ”noilor infectați” care continuă să răspândească frica!

Specialist în imunologie: Un test pozitiv nu înseamnă neapărat că ai virusul viu în tine, ci că poți să ai doar bucăți de virus mort

Legea carantinei este gandita nu pentru COVID-19, ci pentru o perioada nedeterminata, in asa fel incat controlul sa fie absolut

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Alo, jurnaliști de ciulama, după ce se termină arestul instaurat cu ajutorul vostru, veți scrie și despre cauzele adevăratelor decese?

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Povestea incredibilă a unei femei internată forțat. ”Astronauții” au ridicat-o la 2 noaptea

COVID 19: Un film prost de care și-a dat seama toată lumea

Politicienii știu. Lider PSD: „Coronavirusul nu există!”

”Cel mai nociv proiect de lege – măsuri abominabile în legea carantinei”. Senatorul Titus Corlățean a declarat că nu poate accepta lipsirea de libertate a românilor

Înțelege culisele Americii și vei înțelege lumea din spatele mascaradei covid

Avem copia în variantă scurtă – adevărul despre covid! Documentarul video cu omul care a avut curaj să spună adevărul, a fost șters.

Iulian Capsali: ”Opriți Genocidul! Orice blocare a societății de către demenții de la putere …este criminală”

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Cercetător renumit: ”Autopsia este fundamentală”

GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

Anti-socializare – Desființarea învățământului tradițional- ”Profesor în Online”. Sunteți de acord să puneți mască educației?

Mircea Badea, despre controlul maselor, declanșarea unor experimente, forța brută și pușcăria

Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie

Dr. Buttar: ”nimeni nu a putut arăta măcar un singur deces determinat de acest virus conform metodologiei adecvate”

Demascare: Coronazeus sau planul ”fricii”. S-au scurs informații de la Cancelarul Sebastian Kurz

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

Luați paracetamol și ieșiți la soare – asta distruge orice virus

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…” Dezvăluiri uluitoare!!!

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals, acest coronavirus este mult mai slab decât SARS și MERS

Josef Mengele făcea „selecția”- cine era reținut pentru muncă și cine era trimis direct în camerele de gazare

M.J. Ryan: ”Să intrăm în case, să-i îndepărtăm și să-i izolăm”

Citește și:

Dr. Adina Alberts: ”asistăm la un experiment mondial … Nu cred că mai e o noutate pentru nimeni”

Ivermectina, medicament împotriva COVID 19: O singură doză poate distruge tot materialul genetic al virusului

Ivermectina: Singurul medicament cu dublu beneficiu: previne și tratează COVID-19

Peste zece mii de oameni au protestat sâmbătă la Viena. Manifestanții nu mai acceptă restricțiil

Norvegia a înregistrat 29 de decese după vaccinare. Autoritățile anunță că vaccinurile sunt prea riscante pentru vârstnici

Domnule Cîmpeanu lăsați profesorii să își vadă de treabă pentru că ei știu ce au de făcut. Dumneavoastră știți?


Citește și:

A existat vreodată SIDA? Adevărurile despre mitul HIV ies la iveală

Există viață și fără ”google”. Trebuie să ne orientăm către platforme care nu ne persecută

Spitalele Groazei: O asistentă a rupt tăcerea. ”Mi s-a spus că oricine era trimis acolo, ieşea numai într-un sac de plastic.”

Oamenii realizează că iau parte la o înșelătorie. Trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire, declară David Icke într-un interviu

Profesorul japonez, dr. imunolog Tasuku Honjo: Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume!

Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

Șoc astă-seară! Medicul Vasile Astărăstoae – O voce care merită ascultată, omul care nu a acceptat tortura politico-medicală

Dr. Roger Hodkinson, specialist canadian: ”C19 este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public credul”

Un jandarm de 48 de ani, victima unui accident, a murit aşteptând cinci zile să fie operat. Fiica: Medicii pe care îi ridica în slăvi, au ajuns călăi!

Cele 20 de răspunsuri ale lui Robert F. Kennedy. Nepotul președintelui american declară că planul macabru va cădea și toți cei din sistemul politic și medical, implicați în decese, vor fi pedepsiți

MEDICII trag un semnal de alarmă: OPRIȚI teroarea, manipularea, dictatura și înșelătoria secolului

”Ne aflăm în mijlocul unei înșelătorii extraordinare, aproape inimaginabile!” a spus David Icke în mijlocul a zeci de mii de manifestanți pentru libertate de la Londra

Declarații oficiale șocante: Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu se va încheia niciodată – obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii

Distribuie acest articol Oficial Media
Share