Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Daniel Cristian Stan devine cel mai longeviv primar de după Revoluție

Daniel Cristian Stan are toate șansele să devină un primar recunoscut drept constructorul Târgoviștei Noi. În fața alegerilor pentru al treilea mandat pe care fără doar și poate le va câștiga detașat, Cristi Stan va deveni cel mai longeviv primar al capitalei valahe, de după Revoluție.

Daniel Cristian Stan devine cel mai longeviv primar de după Revoluție

Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, a implementat o serie de proiecte de dezvoltare urbană

Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, a implementat o serie de proiecte de dezvoltare urbană semnificative în oraș. Aceste proiecte acoperă diverse domenii și sunt menite să îmbunătățească infrastructura, educația, sportul și viața socială a locuitorilor. Iată câteva dintre principalele inițiative:

 1. Modernizarea străzilor: Un număr mare de străzi au fost modernizate și reabilitate, inclusiv Oltului, Ion Neculce, Fructelor, Luceafărului, Ialomiței, Zorilor, Ciocârliei, Liliacului, 9 Mai, Aleea Virgil Drăghiceanu, și multe altele. Aceste lucrări au vizat atât reabilitarea infrastructurii rutiere cât și îmbunătățirea condițiilor pentru traficul pietonal​​.
 2. Proiecte de infrastructură socială:
  • Parcul Complexului de Natație: Un parc de 50.000 mp care include spații verzi, locuri de joacă, fântâni arteziene, piste pentru biciclete, zone de fitness și mobilier urban inteligent​​.
  • Reabilitarea și extinderea unităților de învățământ: Școala Nr. 10 „Radu cel Mare” și Școala Nr. 1 „Vasile Cârlova” sunt modernizate și extinse​​.
  • Centru cultural multifuncțional: Reabilitarea și reconversia Casei Sindicatelor în centru cultural multifuncțional​​.
 3. Investiții în sport și educație:
  • Baza sportivă „Ion Heliade Rădulescu”: Un nou complex sportiv pentru susținerea activităților sportive locale​​.
  • Blocuri de locuințe sociale și creșe: Construirea de noi blocuri de locuințe sociale, creșe și grădinițe, precum și modernizarea creșelor existente​​.
 4. Proiecte finanțate prin fonduri europene:
  • Reabilitarea străzilor din cartierele Prepeleac și Romlux, construirea unei creșe și a unei grădinițe noi, și construirea unui centru social pentru persoane vârstnice​​.
 5. Reabilitarea cartierelor: Cartierul Matei Basarab (Micro 2) și cartierul Mihai Viteazul (Micro 9) sunt reabilitate și modernizate complet​​.

Daniel Cristian Stan devine cel mai longeviv primar de după Revoluție

Aceste proiecte reflectă angajamentul administrației locale de a transforma Târgoviște într-un oraș modern și bine echipat pentru nevoile locuitorilor săi, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții și la dezvoltarea urbană sustenabilă​ (Oficial Media).

Târgoviște s-a clasat pe locul trei la nivel național în ceea ce privește atragerea fondurilor europene, acestea fiind folosite pentru diverse proiecte de infrastructură și dezvoltare urbană​. În stradă, pulsul cetățenilor este de departe în favoarea lui Cristi Stan, covârșitor apreciat pentru valoarea pe care o aduce vechii cetăți a Țării Românești, pentru faptul că o pune pe harta celor mai importante orașe ale României.

Inițiativele sale reflectă angajamentul hotărât de a continua să îmbunătățească viața locuitorilor din Târgoviște și de a transforma orașul într-un model de dezvoltare urbană și eficiență administrativă.

Daniel Cristian Stan în Oficial Media:​​

Municipiul Târgoviște se află pe locul 3 la nivel național în accesarea de fonduri europene

Dezastru ecologic, barajul Lacului Pucioasa a fost decolmatat în râul Ialomița, tone de noroi au blocat alimentările cu apă, inclusiv în cartierul Sârbi

A fost finalizat centrul social integrat pentru persoane vârstnice din Târgoviște, situat pe strada Petru Cercel

Parteneriat între municipiul Târgoviște și orașul istoric Tomar din Portugalia

Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” din Târgoviște va beneficia de cea mai mare investiție pe fonduri europene din municipiu

Școala Gimnazială ”Grigore Alexandrescu” din Târgoviște (nr. 9) a intrat în program de reabilitare și modernizare după aproape 100 de ani de la înființare

Consiliul Local Municipal Târgoviște, ședință ordinară în data de 29 mai 2024

Daniel Cristian Stan: Am muncit mult ca să ajungem să spunem că Târgoviște s-a transformat în bine

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share