Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

De ce unii oameni sunt afectati atat de grav de actuala epidemie?

Cine se imbolnaveste si de ce? Cine este vulnerabil in fata virusilor in general? De ce unii oameni sunt afectati atat de grav de actuala epidemie?
Când omul încalcă Legile Supreme se abate de la calea sa de evoluţie, i se deformează structura energetică, apar breşe în sistemul său defensiv şi el devine o pradă uşoară pentru virusi, care îndeplineşte funcţiile unui program punitiv. Omul începe să fie bolnav. Bolile grave contribuie la protejarea structurii spirituale.
Boala ne obligă să ne schimbăm lăuntric, să ne transformăm, să acumulăm iubire pentru Dumnezeu. Cu cât mai puternic se schimbă omul la interior în direcţia bună, cu atât mai puţine medicamente îi sunt necesare şi mai repede poate învinge boala.
Fiecare boală, indispoziţie sau accident nu este decât un semnal. Boala încetează de îndată ce ai înţeles mesajul. Cu cât doreşte omul mai mult să se schimbe cu atât mai repede şi mai uşor se desfăşoară însănătoşirea lui.
Bolile sunt cu miile, iar cauza este una singură: insuficienta iubire de Dumnezeu. De îndată ce încetăm să aspiram către Divin, noi ne cufundăm în uman şi începem să depindem de acesta, adică de viaţă, desfătare sexuală, mâncare, dorinţe şi minte. Cu cât depindem mai mult de acestea, cu atât mai mare va fi îmbolnăvirea.
Toate aceste boli se vindecă într-un singur mod: să accepţi pierderea umanului, să vezi în aceasta voinţa divină şi să înţelegi că fără boală nu există dezvoltare spirituală. Boala este un bec roşu care ne avertizează asupra faptului că noi ne aflăm pe un drum greşit.
Oamenii care nu cred în Dumnezeu sunt mai expuşi bolilor datorită coeficientului de imunitate care este foarte scăzut, De acea, oamenii credincioşi sunt mai sănătoşi psihic şi fizic decât cei care nu au credinţă. Drumul însănătoşirii este drumul câtre Dumnezeu.
Sursa: SN Lazarev (https://snlazarev.com/)

Citește și:

Cauze spirituale ale bolilor și vindecarea: Picioarele

Bolile de stomac – cauze spirituale

Cauzele spirituale ale bolilor (I)

Cele SAPTE emotii care cauzeaza aparitia bolilor – TAO

Cauzele spirituale ale bolilor: CREIERUL

CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILOR

Cauzele spirituale ale bolilor (IV)

Teoria celor sapte glande – Bolile apar atunci cand exista pierderi de energie

Alcoolismul- cauze emotionale ale imbolnavirii

CAUZELE emotionale ale EXCESULUI de greutate

Zgomotele din urechi- CAUZE psiho-emotionale si METODE DE VINDECARE

AFECȚIUNI ALE GENUNCHILOR – CAUZELE PSIHO-EMOȚIONALE ȘI METODE DE VINDECARE

Cauzele emotionale ale afectiunilor pielii

Toate stările emoționale ale mamei și cuplului sunt preluate de către copil

Ce spune locul durerii despre problemele emotionale pe care le ai

De ce avem probleme cu INIMA? Cauze spirituale si vindecare

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share