Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Femeia-ființă divină între o marfă ieftină și un nucleu al existenței noastre

raluca-radu2

Este nevoie de o chimie cosmică pentru o relație. Fără univers, relațiile bărbat-femeie sunt acte sexuale pasagere și/sau rutinate și contracte de negustoreală în captivitate.
Dacă vrei adevăr, pace și iubire, atunci ai răbdare. Nu pleca să cauți, fiindcă cel care te caută nu te va gasi acasă.

Femeia-ființă divină ca o marfă ieftină

Astăzi, când scriu aceste rânduri, nu văd în femei o bucata de carne, așa cum sunt percepute de multi bărbați. Dar a existat o perioadă când și eu le gaseam ca pe diversitati sexuale. Urmăream doar cum să le determin să se umezească și să le-o trag pe unde apucam, anatomic și spațial. Adoram să le văd cum își pierd mințile, cum li se dilată pupilele, cum intră în ”transă”.

Apoi, după ce am trăit cruzimi si atrocitați în apropierea lor, după ce am văzut povești de viață sfâșietoare, mi-am tras palme, mi-am trăit propria penitență față de această zeitate și am rămas un apărător al templului viu, care este femeia. Se întâmpla devreme… pe la 25-26 de ani.

De atunci, de douăzeci de ani, singurele relații pe care le-am avut au fost rezultatul iubirii frumoase si curate, chiar dacă uneori viața ne-a oferit drumuri separate și ne-am continuat singuri călătoria.
Am cunoscut FEMEIA în ipostaze extreme – limite pe care un bărbat, rareori, le poate atinge, spiritual, emoțional și practic-obiectiv. Mi-am dat seama cât de greu este pentru Ea să crească un bărbat.

Bărbatul-brav ca o excepție

Am văzut sute de barbați pierind nematurizați, necrescuți. Majoritatea trec în viața de apoi fără să aibă habar despre viața de-aici, despre a fi, despre a dărui și a se dărui.
Uneori, bărbatul mi se pare un experiment cosmic, eșuat. Probabil Dumnezeu l-a creat fiindcă femeia se simțea prea singură. Dar s-a grăbit și l-a implantat pe Terra, prematur. Sigur că voi fi trimis la origini de toți bărbații cu retard. ”Un prost nu-și dă niciodată seama că e prost”. Însă vorbesc despre majoritate și nu despre excepțiile pe care le visează Femeia. Acești bărbați-excepții trăiesc printre noi, sunt cei care alină, tac și fac. Ei sunt forța masculină care îndreaptă greșelile planetei pentru a o ține vie.

Dominarea sexelor

Forța fizică a venit ca un atu al bărbatului și, pentru a stagna superioritatea femeii, fără a o elimina, acesta a format grupuri religioase care să marginalizeze prin false teorii, rolul și calitățile Ei. Până a ajuns ca și ea, însăși, să creadă că este secundară, că este o anexă a Creației. Astfel se face că multe femei își acceptă existența. Existența sclavagistă. Efectul placebo funcționează. Dacă îi repeți de zece ori unei femei că este proastă, începe să se comporte ca o idioată. Când îi repeți mii de ani despre micimea ei, în toate religiile, deja nici ea, nici nimeni nu o mai poate salva. Fiindcă s-a înrădăcinat, în „ADN„-ul comportamental, inferioritatea și supunerea.

Relația bărbat-femeie ca nucleu cosmic

Femeia este grație. Loialitate și căldură. Vulnerabilitate și înțelepciune. Sensibilitate și afecțiune.
Bărbatul acestei ființe perfecte lăsate de univers, trebuie să fie unul care să știe să asculte. Să o poată lua în brațe când e nesigură. Să fie una cu trupul și sufletul ei. Ea să-i fie și prietenă și amantă și fiică. Să fie brav ca un soldat. Mândru și împlinit să-și traiască fericirea prin zâmbetul ei.
Un bărbat nu are ce căuta lângă o femeie pe care n-o poate face să simtă libertatea și bucuria vieții. Ea trebuie să aibă certitudinea că el străbate jumătate de continent pe jos, doar pentru a se întoarce la ea… trebuie să știe ca niciun rău nu o poate atinge. Ea are nevoie să fie îndrăgostită de palmele lui, de părul și ochii lui, de bărbăția lui. Amorul lor este dilatarea într-un cerc închis și unic.
Femeia trebuie să citească în ochii bărbatului că e privită cu unicitate, cu starea de magie, că e cea mai frumoasă și prețioasă pentru el.

Ea vede toate sentimentele în ochii bărbatului.

Cu prietenie,

Cristi Iordache

*fragment din romanul în curs de publicare, TEHNICI DE SUPERVIEȚUIRE

Fotocredit: Raluca Radu, actriță a Teatrului ”Aureliu Manea” Turda – Cu mulțumiri!

CITESTE SI:

Femeile vor salvare, protecție și iubire, dar există bărbați pentru visele lor?

Secretul Întineririi – Longevitatea și minunile unui altfel de masaj

Distribuie acest articol Oficial Media
Share