01/08/2021

Florin Cîțu: ”Am eliminat pandemia în România. Vom trimite un milion de doze în Danemarca”

În atare condiții ne așteptăm ca starea de alertă să înceteze și oamenii să nu mai fie restricționați de la drepturile fundamentale. Când premierul României anunță că și-a atins scopul de a elimina pandemia, când aceasta nu mai există, orice s-ar invoca după o asemenea declarație, mai ales când vinzi milioane de doze de vaccin, nu mai are efect.

Pandemia nu mai există în România

„Am atins cea mai importantă țintă. Ieri, în București, nu au fost persoane infectate. Ținta este să eliminăm pandemia și am atins-o”, a precizat premierul Forin Cîțu, citează România Liberă.

Pandemia nu mai există în România

Și Curtea de Apel București a constatat inexistența HCNSU nr.36/21.07.2020. Avocatul Gheorghe Piperea explică faptul că în acest fel pandemia nu mai există în țara noastră. „Arafat a fost din nou înfrânt. Grav. De data asta la Curtea de Apel București”, declară avocatul.

Această hotărâre a CNSU, inexistentă dpdv juridic, emisă pentru a “certifica” pandemia în România, stă la baza tuturor ilegalelor hotărâri de guvern care prelungesc starea de alertă – inutil, complet alăturea cu scopul declarat al prevenției molimii și fix anti-constituțional. Articolul integral aici!

Atenție la vaccinurile expirate!

În jurul acestor vaccinuri au existat atâtea cazuri de reacții adverse și chiar decese încât ar fi o mare tragedie pentru cei care doresc să se imunizeze, să nimerească zecile de mii de doze expirate.

„Nu avem probleme cu depozitarea dozelor de vaccin. Totuși, avem circa 35.000 de doze distribuite în centrele regionale de depozitare și în centrele de vaccinare care expiră la 30 iunie”, a dezvăluit Valeriu Gheorghiță. Deoarece mai sunt doar câteva zile până când dozele vor expira, autoritățile nu mai au timp să le folosească sau să le doneze.

ȘOCANT! Documentul care aruncă în aer Pandemia! Epidemiologul Neil Ferguson transmite regia uriașei Operatiuni „Lockdown UK 2021”

„Puțin probabil să le putem folosi pâna la finalul lunii, puțin probabil să le putem dona. Probabil va fi folosit un mecanism de distrugere, sunt multe țări care au această problemă”, a mai spus Valeriu Gheorghiță. Deoarece interesul pentru imunizare este în scădere, România a renunțat la o parte din cantitatea de vaccinuri pe care urma să o primească de la producători în această vară. Totuși, prim-ministrul se declară mulțumit de rezultatele campaniei de vaccinare, scrie Romania Liberă.

Florin Cîțu: Vaccinurile vor fi vândute sau donate

România va renunța la o parte din vaccinuri în condițiile în care interesul pentru vaccinare este în scădere, iar unele doze vor expira în curând. O cantitate importantă va merge în Danemarca, a spus Florin Cîțu. „O parte dintre doze au fost exportate. Există o analiză, avem contacte pentru a exporta, dona, avem numeroase cereri. În Danemarca vom trimite un milion de doze, Ministerul Sănătății are toate datele, strategia este de a vinde la prețul de achiziție”.

„Am atins cea mai importantă țintă. Ieri, în București, nu au fost persoane infectate. Ținta este să eliminăm pandemia și am atins-o”, a precizat premierul Forin Cîțu.

Muzicianul Eric Clapton a dezvăluit efectele adverse severe în urma vaccinării cu AstraZeneca

Proteste împotriva restricțiilor în Londra! Cea mai mare demonstrație de până acum

Student de 22 de ani din Cluj-Napoca a făcut miocardită după vaccinul Pfizer

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share