Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Muzicianul Eric Clapton a dezvăluit efectele adverse severe în urma vaccinării cu AstraZeneca

Chitaristul și compozitorul Eric Clapton (76 de ani) a lansat acuzații grave la adresa autorităților britanice pentru așa-numita „propagandă” utilizată pentru încurajarea vaccinării anti-Covid. Muzicianul a dezvăluit ce efecte adverse severe a resimțit după cele două doze de vaccin pe care le-a primit.

Eric Clapton, sceptic de la început în legătură cu vaccinurile anti-COVID-19, a dezvăluit că mâinile și picioarele sale au devenit „inutile”, ceea ce i-a provocat temeri că nu va mai cânta niciodată.

Într-un mesaj adresat producătorului său de muzică, Eric Clapton a spus: „Am luat prima doză de AstraZeneca și am avut imediat reacții severe care au durat zece zile”.

Starul rock a precizat că „s-a recuperat în cele din urmă”, dar a suferit „reacții dezastruoase” și la șase săptămâni după ce a făcut a doua doză.

Eric Clapton a adăugat: „Mâinile și picioarele mele erau fie înghețate, amorțite sau îmi ardeau. Și cam inutile timp de două săptămâni, mă temeam că nu voi mai cânta niciodată. Nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de ac. Dar propaganda a spus că vaccinul este sigur pentru toată lumea”.

Muzicianul, care are emfizem, o boală a plămânilor, și-a încheiat e-mailul către magnatul italian de muzică Robin Monotti Graziadei, spunând: „Am fost un rebel toată viața mea, împotriva tiraniei și a autorității arogante, ceea ce avem acum”.  Însă, spune muzicianul, crede în compasiune și dragoste, sentimente care vor triumfa.

Eric Clapton a criticat guvernul la începutul acestui an într-un cântec anti-lockdown numit Stand And Deliver. Piesa a fost realizată în colaborare cu Van Morrison, care este, de asemenea, un critic al restricțiilor. (libertatea.ro)

Chitaristul Eric Clapton s-a născut la 30 martie 1945, la Ripley, în Marea Britanie. A început studiile la „Kingston College of Art”, dar nu le-a finalizat.

Popularitatea lui Clapton a crescut în anii 80, odată cu albumele „Money and Cigarettes” (februarie 1983), „Behind the Sun” (martie 1985) şi „August” (noiembrie 1986).

În 1988, Polygram realizează un CD-retrospectivă a pieselor sale, „Crossroads”, care va însemna o fericită încununare a carierei lui Clapton, alături de decernarea premiului Grammy, pentru „Best Historical Album” şi „Best Liner Notes”.

„Journeyman” din noiembrie 1989 a fost ultimul album realizat în studio într-o perioadă de cinci ani. În martie 1991, fiul de patru ani al lui Clapton a murit într-un accident. După acest eveniment, artistul a creat „24 Nights” (octombrie 1991), o colecţie de piese interpretate la concertele din Royal Albert Hall în Londra şi a compus un set de coloane sonore pentru Rush (ianuarie 1992), precizează bestmusic.ro, potrivit Agerpres.


[wpedon id=”88835″]

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share