Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Gheorghe Ialomițianu: Economiile puternice din Europa oferă fonduri nerambursabile pentru IMM-uri, Guvernul României “dă” cu împrumut!

Bunăvoința liderului PMP se pare că sfidează interesele globale. Gheorghe Ialomitianu vrea cu orice chip să fie salvate micile afaceri, în ciuda a ceea ce și-au propus mai marii lumii. Nu știm dacă este vorba doar de o declarație populistă sau vicepreședintele PMP chiar crede că se mai poate salva ceva din această lovitură de ”state”.

”Economiile puternice din Europa oferă fonduri nerambursabile pentru IMM-uri, Guvernul României “dă” cu împrumut!”, menționează Ialomițianu comunicatul de presă.

Gheorghe Ialomițianu, vicepreședinte PMP:

”Guvernul României ar trebui să asigure finanțarea IMM-urilor și din fonduri nerambursabile cuprinse în Programul de Redresare și Reziliență așa cum procedează multe țări din Uniunea Europeană. De exemplu Italia, Spania, Portugalia și Danemarca alocă prin acest program pentru mediul economic afectat de criză atât fonduri nerambursabile cât și împrumuturi. Prin acest program actualul guvern propune alocarea doar de împrumuturi pentru susținerea financiară a IMM-urilor deși recunoaște că acestea au un grad mare de îndatorare și multe sunt nebancabile.

Se știe că cele mai multe IMM-uri au fost afectate de pandemie și au nevoie de resurse financiare pentru reluarea activității. Actuala guvernare trebuie să înțeleagă că IMM-urile reprezintă coloana vertebrală a unei economii. Prin susținerea financiară a acestora se asigură condiții pentru consolidarea clasei de mijloc în România. Implementarea cu succes a acestui program depinde de buna colaborare a actualului guvern cu mediul de afaceri și nu de bunăvoința Comisiei Europene sau de discuțiile dintre putere și opoziție.”

Medic la CSA Steaua, Nelu Olteanu, a decedat după vaccinarea cu PFIZER, la doar 46 de ani

6 răspunsuri esențiale despre pandemie. Află ce cred peste 4000 de români!

Tulpina politică și intubarea liderilor la PLUS-presiune

Cum ne pregatim temeinic pentru un concediu la munte fara griji

Distribuie acest articol Oficial Media
Share