14/05/2021

6 răspunsuri esențiale despre pandemie. Află ce cred peste 4000 de români!

După 60 de zile de sondaj peste 90% din cititori au ales răspunsurile care cred că se potrivesc actualei situații din România.

6 răspunsuri esențiale despre pandemie

Menționăm că sondajul este realizat în rândul cititorilor ziarului Oficial Media.

Află ce au răspuns peste 4000 de români!

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

” Măsurile de urgență pe care unele guverne le implementează nu trebuie utilizate ca armă pentru a zdrobi disidența sau controlul populației – Michelle Bachelet, Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului îndeamnă guvernele să se asigure că nu sunt încălcate #drepturile omului sub pretextul măsurilor de urgență luate pentru COVID19.

Epidemia – armă pentru a zdrobi disidența și a controla populația?

„Pot fi necesare măsuri de urgenţă pentru a răspunde acestei urgenţe de sănătate publică. Dar o situaţie de urgenţă nu este un cec în alb pentru a ignora obligaţiile în materie de drepturile omului”, a subliniat Bachelet în cadrul primei reuniuni virtuale a Consiliului drepturilor omului de la Geneva.

Măsurile de urgenţă trebuie să fie necesare şi proporţionale„, a insistat ea, declarându-se „profund preocupată de adoptarea în unele ţări de puteri de urgenţă nelimitate”.

În unele cazuri, epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei obişnuite, care vor rămâne în vigoare multă vreme după încheierea urgenţei”, a atenţionat comisarul ONU, fără a da nume.

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Distribuie acest articol Oficial Media
Share