Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

6 răspunsuri esențiale despre pandemie. Află ce cred peste 4000 de români!

După 60 de zile de sondaj peste 90% din cititori au ales răspunsurile care cred că se potrivesc actualei situații din România.

6 răspunsuri esențiale despre pandemie

Menționăm că sondajul este realizat în rândul cititorilor ziarului Oficial Media. Pentru a răspunde la sondaj accesați unul din linkurile alăturate. Hai să vedem ce cred românii adevărați! Click și răspunde și tu!

Află ce au răspuns peste 4000 de români!

 

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

” Măsurile de urgență pe care unele guverne le implementează nu trebuie utilizate ca armă pentru a zdrobi disidența sau controlul populației – Michelle Bachelet, Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului îndeamnă guvernele să se asigure că nu sunt încălcate #drepturile omului sub pretextul măsurilor de urgență luate pentru COVID19.

Epidemia – armă pentru a zdrobi disidența și a controla populația?

“Pot fi necesare măsuri de urgenţă pentru a răspunde acestei urgenţe de sănătate publică. Dar o situaţie de urgenţă nu este un cec în alb pentru a ignora obligaţiile în materie de drepturile omului”, a subliniat Bachelet în cadrul primei reuniuni virtuale a Consiliului drepturilor omului de la Geneva.

Măsurile de urgenţă trebuie să fie necesare şi proporţionale“, a insistat ea, declarându-se “profund preocupată de adoptarea în unele ţări de puteri de urgenţă nelimitate”.

În unele cazuri, epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei obişnuite, care vor rămâne în vigoare multă vreme după încheierea urgenţei”, a atenţionat comisarul ONU, fără a da nume.

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Distribuie acest articol Oficial Media
Share