Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Medic la CSA Steaua, Nelu Olteanu, a decedat după vaccinarea cu PFIZER, la doar 46 de ani

Nelu Olteanu (Doki), fizio-kinetoterapeut la CSA Steaua București, a decedat pe 27 aprilie 2021, la doar 46 de ani, în urma contractării „unui virus” după vaccinarea cu serurile experimentale Covid, mărturisește soția acestuia, Marilena Olteanu, pe contul său de Facebook.
Medici i-ar fi spus soției că „așa se întâmplă în urma vaccinării”. Este vorba despre „vaccinul” Pfizer, a arătat ea într-un răspuns la întrebările celor șocați de vestea neașteptată a morții soțului ei. „Medicii ăștia de ce nu ies la rampă să avertizeze populația și asupra riscurilor?”, a comentat un coleg terapeut, scrie activenews.ro.
Presa sportivă a deplâns tragicului eveniment, însă nici o publicație nu a scos un cuvințel despre cauza care i-a provocat decesului – vaccinarea cu serul experimental Covid, în ciuda reclamațiilor soției, la rândul ei secretar al Asociației pentru Recuperare prin Sport.
ProSport a dat o știre comemorativă de asemenea fără a menționa nici un cuvânt despre vaccin deși publică citate de pe pagina de Facebook a soției și a decedatului, unde abundau comentarii privind moartea acestuia din urmă din cauza vaccinului.
Jurnaliștii „presei miluite” de stat au tăcut vinovat în privința complicațiilor suferite de „Doki” după vaccinare, deși văduva acestuia a susținut public, în repetate rânduri, că soțul ei a fost răpus după injectarea cu Pfizer, de „un virus care a apărut în urma vaccinării”, conform unor medici care l-au tratat pe uriaș, un munte de bunătate și un binefăcător a sute de copii. În memoria defunctului s-a ținut inclusiv un frumos moment de reculegere pe stadion (video aici), fără a se pomeni nimic despre ce anume a provocat această moarte prematură. De asemenea, Clubul Sportiv al Armatei a ascuns jenant cauzele morții.
 
Dacă în cazul unei astfel de personalități, un susținător al copiilor de la Valea Plopului (foto) dar și al luptătorilor răniți de la Invictus România, decorat și de Președinția României pentru meritele sale, se procedează astfel, la ce ne putem aștepta cu privire la zecile sau sutele de cazuri similare care au loc zilnic în întreaga țară? Am verificat pe buletinul oficial de vaccinare al organelor. ZERO informări despre acest caz, ZERO mențiuni la decese post-vaccin sau reacții adverse grave deși chiar medicii care l-au tratat ar fi fost obligați să raporteze „evenimentul fatal”. Gheorghiță de la sculărie e pus pe „MUCLES”. Pe platforma STS este doar Festivalul „Cântarea Vaccinării”!
Rușine autorităților care ascund acest caz, rușine Steaua București!
„Clubul Sportiv al Armatei Steaua București anunță cu regret trecerea în neființă a kinetoterapeutului Nelu Olteanu, la vârsta de 46 ani.
Pe întreaga perioadă desfășurată în cadrul clubului a tratat cu dăruire și profesionalism problemele medicale ale roș-albaștrilor.
În aceste momente grele Clubul Steaua București este alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe!”, s-a arătat în postarea din 27 aprilie 2021 a „roș-albaștrilor” , citată de Pro Sport.
Marilena Olteanu a anunțat moartea soțului ei în marțea din Săptămâna Patimilor, iar înmormântarea a avut loc în Vinerea Mare la Cimitirul Militar Ghencea 3 din București.
„Din păcate soțul meu si tatăl copiilor mei a decedat astăzi la ora 11:20.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris soția lui Nelu Olteanu pe profilul ei de Facebook în 27 aprilie.
„Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la soțul, tatăl copiilor mei, Nelu Olteanu  Înmormântarea va avea loc Vineri, 30 Aprilie, ora 14.00, la Cimitirul Militar Ghencea 3 din str.Cooperativei 83-133
Odihnească-se în pace !!!”, a postat Marilena Olteanu în 28 aprilie.
În comentariile la mai multe postări din Săptămâna Patimilor, soția lui Doki le răspunde celor contrariați de moartea prematură a acestuia că medicii suspectează drept cauză „un virus care a apărut în urma vaccinării”. Pe pagina apreciatului kinetoterapeut comentariile au curs lanț, alături de regretele exprimate.
Un comentator, prieten cu soții Olteanu, și-a exprimat revolta:
„VACCINUL SI… MOARTEA PREMATURA A UNUI URIAS (urias – atat la propriu, cat si la figurat!)!…
Cum ma?!… Sa fii sanatos, sa vrei sa fii sanatos in continuare, si… sa mori?!… De la Pfizer!!!!…
Doar priveste indicatoarele Marilenei din imaginile atasate.
O incurajez pe Marilena Olteanu sa ii dea in judecata pe cei cu vaccinul.
Sa le ceara 100 de milioane de Euro despagubiri, si tot nu vor fi îndeajuns pentru pierderea unui astfel de om, precum a fost Nelu Olteanu!”, scrie acesta.
„Off Doamne !!!
De ce oare mi l-ai luat pe soțul și tatăl copiilor nostri!
A făcut numai bine, a vindecat foarte mulți pacienți și acum când totul era bine pus la punct, soțul meu iubit nu mai este!!!
Nu pot înțelege!!!!
Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace dragul nostru”, a scris văduva apreciatului medic.
Suporterii de la Live Steliști au transmis la rândul lor un Apel la ajutorarea acesteia, pe care îl reproducem și noi aici:
„Am vorbit cu soția lui Nelu Olteanu și e o femeie cu prea mult bun-simț să ceară ajutor, însă când treci prin al doilea deces în 14 zile iar capul familiei nu mai este printre noi și ramân doi copilași de 3 și 18 ani, este clar că din punct de vedere financiar nu pot sta foarte bine. De aceea vă propun să dăm o mână de ajutor.
Cont ING RO59INGB0000999906921575
Titular cont Marilena Olteanu”
Asociația Împreună pentru Maria anunță, de asemenea:
„Astăzi s-a stins din viață domnul Nelu Olteanu, un om cu un suflet de aur. Kinetoterapeut, o persoana care a fost alături de Maria în toate momentele importante a vieții ei și care s-a luptat pentru ea cu atâta ardoare, a fost luat prea devreme de lângă familia sa. Un om care a ajutat sute de copii, sportivi și persoane cu afecțiuni, a plecat la îngeri, pentru a- i uimi cu harul său. A lăsat în urma o soție îndurerată , care nici măcar nu-și revenise după pierderea mamei sale de acum o săptămână, și doi copii. A lăsat în urma o fetita de 8 anișori, Bibi, o dulceața de copil, care era lumina ochilor lui și căruia nu va mai avea cui să-i spună tată și un băiat care era abia la începutul drumului în viata și avea nevoie de mâinile tatălui său pentru a-l susține atunci când va întâlni obstacole. Condoleanțe familiei și multa putere sa treacă peste aceasta tragedie! Suntem alături de voi cu sufletul și cu orice aveți nevoie!”

 

Dintre jurnaliștii care își exprimă regretele pa pagina inimosului Nelu Olteanu i-am remarcat pe Gabi Safta de la Radio Sport și pe Alina Grigore de la TVR. Ar merita, credem noi, să prezinte și declarațiile soției legate de moartea acestuia. Sau așa ar fi normal.

„Medicii ăștia de ce nu ies la rampă să avertizeze populația și asupra riscurilor?

Un alt terapeut comentează pe contul regretatului medic:

„Condoleanțe familiei și drum lin către stele pentru el!
Nu am putut să nu remarc într-un comentariu al soției… „un virus în urma vaccinării..așa ne-au spus medicii”. Medicii ăștia de ce nu ies la rampă să avertizeze populația și asupra riscurilor? Din ce mare și abominabil experiment facem parte? Și de ce mama zmeilor nu ne împotrivim în masă, de zici că suntem drogați sau fermecați?”
Redăm o parte din dialogurile menționate:
Medici i-ar fi spus soției că „așa se întâmplă în urma vaccinării”.

Răspunzând pe Facebook la întrebarea altui comentator, Marilena Olteanu a recunoscut că soțul ei se vaccinase cu Pfizer:
Dumnezeu să-l odihnească, iar nouă, celor rămași, să ne deschidă ochii!

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin