IPJ Dâmbovița: Cinci tineri, cercetați de polițiști pentru furtul unor bunuri

Bănuit de comiterea unei tentative de furt și a patru infracțiuni de furt, reținut de polițiști

 La data de 16 februarie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale de la Poliția Municipiului Târgoviște au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, din Târgoviște, bănuit de săvârșirea unei tentative de furt și a patru infracțiuni de furt.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 17 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii aprilie a anului 2019 și în  zilele de 10 și 13 februarie a.c., acesta ar fi sustras un telefon mobil și un portofel cu bani din două autovehicule parcate și neasigurate și nouă butelii din incinta unei societăți comerciale.

Cinci tineri, cercetați de polițiști pentru furtul unor bunuri

 La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au identificat cinci tineri din localitatea Ghirdoveni, bănuiți că, în perioada 26 ianuarie-14 februarie a.c., ar fi sustras dintr-o locuință mai multe bunuri.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat părții vătămate. Pe numele tinerilor a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat.

  • Un bărbat, din Dragodana, cercetat de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

 În dimineața zilei trecute, polițiștii de la Serviciul Rutier au depistat un bărbat, din Dragodana, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Târgoviște, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că plăcuțele de înmatriculare ale vehicului au fost retrase.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 334 alin.4 și art.335 alin.2 din Codul Penal.

Citește și:

Presa liberă nu este ”alternativă”. Fără presa ”nevândută” nimeni nu ar fi aflat niciodată realitatea

Alexandru Rafila despre restricții: Până la Sărbătorile de Paște vom avea o viață relativ normală

Avocat Piperea, decizia CCR: Am avut birocrați, tehnocrați și politicieni deosebit de proști

CCR a decis că obligativitatea măştii de protecţie e neconstituţională. Amenzile ar putea fi anulate

Milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Asuprire, politică, umilire, voturi, eliberare și prostie mai multă decât minciună

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share