Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării

După cum știți vizibilitatea postărilor mele (Cristi Iordache) este redusă la 5%. Am fost anunțat oficial în 2020.

Aici mă refer și la Ziarul OFICIAL MEDIA și la Oana Maria Grigore și tot ce atingem din punct de vedere mediatic. Google ne-a băgat în categoria persoanelor periculoase, ziarul ”adevărul.ro” ne-a numit al 12-lea apostol al dezinformării.

De ce?

Pentru că v-am spus pas cu pas ce se va întâmpla. Iar voi v-ați convins că am avut dreptate abia după o lună sau după un an. Aici mă refer strict la umilirea copiilor noștri, la îngenunchierea și opresiunile la care au fost supuși bieții oameni. Nu comentez bolile, accidentele, necazurile medicale cum ar fi: cancer, pneumonie, hepatită, sida, diabet, infarct și multe multe altele.

Sănătatea este o chestiune individuală și fiecare trebuie să și-o îngrijească, nu este nici treaba mea și nici a politicienilor. Este o legătură între un pacient și un medic, nicidecum nu decid alte persoane să ia omenirea întreagă aspirină sau să-și injecteze -în masă-carmol, metaforic vorbind. Ar fi un act ucigaș, un genocid.

În spatele unei false salvări s-a ascuns cea mai mare agresiune împotriva umanității, milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării.

Noi am scris adevărul și am fost taxați, atacați pentru că nu am ajutat sforarii și torționarii bătrânilor decedați. Nu am publicat cifre comandate din pix și venite la plic pe whatsapp sau pe mail, cifre care nu sunt verificate și verificabile.

Pentru că am fost împotriva cruzilor stăpâni, pentru că am strigat în piață că împăratul este gol -în timp ce ceilalți îi luau scamele de pe hainele imaginare-, am fost restricționați pe majoritatea platformelor asociate Vanguard.

De aceea acum vin și vă rog, haideți aici pe telegram https://t.me/om11xmedia, pe canalul unde încă mai luptăm pentru libertate.

De asemenea, dovediți-le că suntem mulți și că nu pot ei închide cât putem noi deschide, nu pot ei să ne atace cât putem noi să ne apărăm.

Sunteți mulți, inteligenți și puternici! În comentarii aveți și pagina de facebook a ziarului –https://www.facebook.com/Oficial-Media-189621847716212 cu aproape 30.000 de cititori, unde vă rog să vă afiliați.

Libertate!

Citește și:

Strategiile economice și geopolitice nu țin cont de viețile oamenilor

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Despre virusul magic. Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun. Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Mărturia unui pacient din Cluj: ”Legați de pat, intubați și omorâți. Mi s-a spus să tac, ca să ies viu din spital”

Cerem numele tuturor specialiștilor care au impus ridicarea libertăților și protocoalele medicale în România. Altfel totul este o ÎNȘELĂTORIE

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">