Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Presa liberă nu este ”alternativă”. Fără presa ”nevândută” nimeni nu ar fi aflat niciodată realitatea

Presa liberă nu este ”alternativă”

Presa liberă -deși mai mică și mai săracă- a fost mai puternică. A avut de partea ei influenceri și oameni, sute de milioane de oameni în întreaga lume.

Fără acele 10-15 grupuri de presă ”nevândute” care au luptat pentru adevăr și libertate în fiecare țară, nimeni nu ar fi aflat niciodată realitatea și, astăzi, numărul de decese ar fi fost uluitor de mare iar omenirea ar fi fost un imens lagăr.

Fără acei nebuni ai presei libere, fără acei sinucigași care ”și-au dat foc propriilor vieți”, astăzi nu ar mai fi existat vârstnici, poate chiar nici unii dintre cei care citesc aceste rânduri nu ar mai fi fost printre noi.

Italia își reduce bugetul de pensii după ce au murit aproape o sută de mii de bătrâni în timpul pandemiei

Acele mici comunități massmedia au fost ca niște piranha care au răsturnat barca planului criminal, niște piranha care au urmărit și hărțuit torționarii și ucigașii de oameni, ucigașii de libertate și de bucurie, au urmărit până au pus pe fugă toți descreierații.

Fără acei puțini ”kamikaze” ai presei libere, locurile de joacă ar fi fost excavate, parcurile ar fi fost rase, hotelurile ar fi fost spitale și spitalele ar fi fost cimitire. Planeta ar fi arătat macabru.

Datorită unor jurnaliști, influenceri și lideri care nu au aplecat capul, lideri care nu au stat în genunchi, dar mai ales datorită semenilor care au crezut în ei și i-au sprijinit, astăzi puteți râde și puteți respira. Trageți aer în piept. Bucurați-vă de soare și îmbrățișați-vă copiii.


În spatele unei false salvări s-a ascuns cea mai mare agresiune împotriva umanității, milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării.

Noi am scris adevărul și am fost taxați, atacați pentru că nu am ajutat sforarii și torționarii bătrânilor decedați. Nu am publicat cifre comandate din pix și venite la plic pe whatsapp sau pe mail, cifre care nu sunt verificate și verificabile.

Pentru că am fost împotriva cruzilor stăpâni, pentru că am strigat în piață că împăratul este gol -în timp ce ceilalți îi luau scamele de pe hainele imaginare-, am fost restricționați pe majoritatea platformelor asociate Vanguard.

Citește continuarea pe: Milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării

@Cristi Iordache


Citește și:

Alexandru Rafila despre restricții: Până la Sărbătorile de Paște vom avea o viață relativ normală

Avocat Piperea, decizia CCR: Am avut birocrați, tehnocrați și politicieni deosebit de proști

CCR a decis că obligativitatea măştii de protecţie e neconstituţională. Amenzile ar putea fi anulate

Milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Asuprire, politică, umilire, voturi, eliberare și prostie mai multă decât minciună

Distribuie acest articol Oficial Media
Share