Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Lazarev: Sănătatea unui om depinde de nivelul iubirii din sufletul său

”Fiecare om trebuie să-și pună sufletul în ordine și sentimentele, înțelegând că sănătatea lui depinde de el însuși, nu de un medic sau de un preot care, chipurile, îi iartă păcatele. Sănătatea unui om depinde de nivelul iubirii din sufletul său.
Sursa prosperității, a sănătății, a armoniei în familie, sursa a tot ceea ce se numește fericire este iubirea, care ne unește cu Creatorul. Capacitatea de a păstra în suflet sentimentul de iubire, fără a ne înfuria, fără a regreta, fără a căuta vinovați este capacitatea de a ne păstra, nu doar sănătatea proprie ci și sănătatea urmașilor noștri.
Sănătatea și bunăstarea sunt strâns legate de starea noastră sufletească. Procesele energetice de transformare a sentimentelor noastre în destin și sănătate nu sunt instantanee. Acestea au loc, în subconștientul nostru timp de mulți ani, decenii întregi.
Nu întotdeauna suntem capabili să vedem legătura dintre sentimentele noastre și sănătate, dintre sentimentele noastre și destin, deși această legătură există cu certitudine.
Cu foarte mult timp în urmă, în Vedele indiene și în Vechiul Testament era subliniată importanța sentimentelor noastre. În Vechiul Testament există o frază genială: „Căci cel rău nu are niciun viitor, iar candela celor răi se va stinge”. Sentimentele și comportamentul unui om formează caracterul, sănătatea și destinul său.
De aceea, mi-aș dori, dragi cititori, nu doar să vedeți și să înțelegeți aceste legități ci să le și simțiți cu inima și sufletul. Atunci vă va fi mai ușor să iertați oamenii și să vă purtați corect față de ei, să acceptați voia Celui de Sus, să păstrați și să creșteți iubirea – principala sursă a fericirii veritabile și a tuturor celorlalte beneficii.
Dacă veți avea iubire – veți avea energie, dacă veți avea energie – veți avea și un viitor. Dacă veți avea un viitor – veți avea și prezent. Totul depinde de noi înșine.
Eu am creat, de multă vreme, un sistem de cunoștințe, datorită căruia omul ar putea să se clarifice singur și să înfrunte situațiile grele ale vieții. Din acest motiv, de regulă, cărțile mele sunt înțelese mai ușor de acei oameni care au trecut prin încercări.
Firește, mulți oameni ar dori să primească atât o diagnosticare personală cât și pentru întreaga familie ca să afle ce trebuie să facă pentru a se vindeca și pentru a-și îmbunătăți destinul. Însă informația conținută în cărțile mele este pe deplin suficientă pentru a-ți aduce în armonie sufletul, destinul și sănătatea.
 Citește și toată seria de articole dedicate autorului S.N. Lazarev AICI.
Ce-i drept, am întâlnit un fenomen interesant: unii dintre pacienții mei mi-au povestit că au început să înțeleagă ceea ce este prezentat în cărți abia după 10-15 ani de studiu minuțios. De ce se întâmplă așa? Deoarece înțelegerea presupune întotdeauna o schimbare interioară. Dacă un om nu este în stare să se schimbe, acesta nu va putea să înțeleagă și să asimileze ceva nou.
Iar schimbarea este un proces destul de important, de lungă durată, uneori dureros. Din acest motiv, de regulă, cărțile mele sunt înțelese mai ușor de acei oameni care au trecut prin încercări serioase, nenorociri, acei oameni care s-au străduit să-și înfrunte problemele și au crezut în Dumnezeu.
S.N. Lazarev
Fragment carte ”UN REMEDIU PENTRU TOATE BOLILE”
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share