Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Diana Iovanovici-Șoșoacă – România. Despre crime, despre criminali, despre dreptate și despre eliberare. 

Diana Iovanovici-Șoșoacă – România. Când guvernelor le este frică de popor, se numește DEMOCRAȚIE, când poporului îi este frică de guvern, se numește DICTATURĂ!

De ce ar trebui ca românii să fie alături de Diana Iovanovici-Șoșoacă? Există câteva considerente pe care le voi enumera mai jos:

  1. A fost vocea combatantă contra dictaturii noii ordini mondiale. Veți spune că au fost multe voci și este adevărat.
  2. A avut puterea să lupte zi de zi, vizibil, preluată de presă, chiar și de câteva posturi de casă ale guvernului totalitar. La acest capitol nu se mai încadrează prea mulți lideri protestatari.
  3. Diana-Iovanovici Șoșoacă este senator ales al României, deci este și om politic. Aici nu mai este cazul celorlalți care luptă pentru drepturile și eliberarea poporului.
  4. Are susținere din partea multor grupuri mass-media care luptă împotriva dictaturii mondiale instaurate în România.

Și acum aș face un apel către românii sătui de umilințele la care au fost supuși: să își aleagă cu atenție liderii, să le asigure sprijinul, să contribuie prin acțiuni concrete la eliberarea de sub jugul neo-nazist.

De ce avem nevoie de un om politic care să ne reprezinte și să conducă lupta de eliberare? Pentru că există trei contexte sociale: anarhia, dictatura militară și sistemul politic. Cu siguranță, niciuna dintre primele două nu este de dorit, deci rămâne calea politică pe care în acest moment se află și Diana Șoșoacă. Dacă senatorul roman va fi urmat și de alți oameni politici/politicieni –nu este același lucru-, cu atât mai bine. Dacă domnia sa se va afilia vreunui grup în care poate găsi susținerea proiectelor de eliberare a poporului roman, iarăși este bine.

De regulă, mi s-a raspuns la manifestele mele publice cu sintagma următoare: ”tu nu vezi că în toată lumea este la fel!? Ce putem face noi?”

Nu este obligatoriu să facem la fel ca ceilalți, nici când îi vor închide cu sârmă ghimpată, nici când le vor lua copiii de lângă ei. Nu uitați că noi, ”conspiraționiștii” v-am declarat anticipat fiecare mișcare, de la lockdown la masca permanentă, de la vaccinarea impusă la pașaportul de vaccinat. Ați spus atunci că suntem demenți… că așa ceva nu se poate întâmpla. Vi se pare că nu purtați mască? Vi se pare că nu veți avea pașaport de vaccinat? Next level: vi se pare că nu vi se vor lua copiii?

Așadar, lupta concretă alături de un lider sau mai mulți este singura soluție pentru eliberarea de sub sistemul criminal. Dacă celelate state sunt paralizate de frică, iată că în România vocea Dianei Iovanovici Șoșoacă este auzită în stradă, alături de oameni, este auzită și văzută în massmedia, dar cel mai important, vocea senatorului român este auzita la tribuna parlamentului. Iar cuvintele pe care le spune sunt despre crime, despre criminali, despre dreptate și despre eliberare.

Este posibil ca România să fie deschizătoare de drum SPRE ELIBERAREA DE SUB JUGUL NEO-NAZIST? ESTE!

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share